Det finns ingen ork..

..som min gode vän mr Habb brukar uttrycka det. Jag hatar verkligen nyår. Jag tror att jag kanske har haft ett bra, möjligtvis två. Förra nyår var total katastrof och det är inget jag önskar min värsta fiende ens. Det enda jag önskade inför i år var att få umgås med mina närmaste, jag menar då kanske det inte märks lika mycket att den bästa fattas. Men så blir det inte i år heller, det mesta pekar mot förnekelse och sopig-het. Man kanske tror att jag är sur och grinig, men det stämmer inte. Jag är ledsen, och det är inte som två häst***** i munnen direkt. Let's just wish for a happy one (även fast vi alla vet att det kommer vara lika painfull som att dra bort ett plåster... långsamt..) och get wasted i söta nyårs-dresses, precis som alla andra.

PEACE

Ta mig ned mjukt..

Allting bara stormar runt i huvudet. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag kan liksom inte stå med benen på marken. Antingen ligger jag på golvet med kinderna tryckta mot det kalla underlaget eller så fladdrar jag omkring med armarna i luften och kan inte andas. Jag ser allting utifrån med goda ögon ena sekunden och tänker, det är så här det är. Nästa sekund står jag mitt i tumultet och kommer inte på det förrän det är försent. Jag vill ju verkligen fixa det. Det här är ingen självömkande "read-about-me"-story, utan bara ett konstaterande, att se vart man är innan man har gått förbi det. Känslan när man vet precis vad som krävs och vet vad man ska göra det men bara inte klara det. Och ursäkta, jag som alltid trott att jag är en ja-klararee-tjej. Men kanske inte. Hur gör man?

"- Du var så trasig. Jag lagade dig och du har lagat mig. Jag vill inte lämna ifrån mig dig trasig"
...tro mig, jag vill inte vara trasig. Det blåser så kallt i sprickorna.



PEACE


Insomnia v 2.0

Jag blir galen, tappar förståndet snart. 2 timmar sömn, är det nått jag förtjänar? Jag förstår ingenting. When did I become this? Jag tycker inte om att sova själv, fine, men när blev allt det här just det här? Overkligt att vakna upp och inte kunna sova mer, klockan halv nio, en måndag. Jag saknar mitt hjärtegryn, borde ligga i sängen där istället. Sover så bra med al', vi liksom tar ut varandra. Nu är det bara täcken överallt i ett rosa my little pony-rum som kapslar in en ohärlig känsla av måndagsångest. Hallå världen, here we go again...

PEACE



Insomnia

Det är så kefft. Det ska inte vara som det blir, och hur kan de då gå som det gjorde?

PEACE


Mitt retarded friendo

E-Dawg är en fin FH och bjussar på feeling.

CHECK IT

PEACE

Mindfucked

Shiiiet jag blir galen. Att söndagsångest hör ihop med bakfylla det har vi ju redan konstaterat men söndagsångest på en fredag, är det okej? NEJ! Jag blir fan tokig. Klättrar på väggarna. Det känns som om det enda som skulle hjälpa är en ny night on the town, fast man vet att det bara blir värre imorgon. Min hjärna play tricks on me och jag orkar bara inte tänka så mycket. Varje gång det känns bättre så blir det bara värre. Bra jingle för mitt liv. MJAO!

PEACE

Hejjagärenfisk

Magaad. En gång hade vi en pakt om att vi inte skulle vara svenne-banan och gå ut på juldagen. En gång bröt vi den, och det var igår, på Juldagen. Efter galen julnattsfestivity så vaknade två pajja tjejer och försökte rycka upp sig. Det gick sådär. Kvällen började och slutade i stor pie-ness men over-all var det en nääz kväll. Tiki-room, vulkandrinkar, Berns, deeptalks, galna hillbillys med flanell skjortor, syskonkärlek, party-P och ryggsäcksgrabb. The last resort var en säng med nytt duntäcke och dunkudde. MUMS! No going-out today det är ett som är säkert...

PEACE

X-mas day..

En överlag bra julafton. Julefrid, fina klappar, lite hederlig medmänsklighet och snälla vänner. Klockan är alldeles för mycket och ja kom precis in. Det e tydligen kallt ute, speciellt om man skuttar runt i strumpbyxor. 

Jag blir så trött på människor som inte fattar vinken. NEJ ja vill inte vara din fuckin girlfriend och NEJ jag vill inte föda dina barn okej? Varför har man inte alltid med sig en arg stor varelse som kan trycka in lite vett i skallen på det motsatta könet. Står det ligg med mig i pannan eller what's up? 

Oh det kan vara så att jag i ett svagt ögonblick ikväll lovade bort min arma kropp till djävulen imorgon, orkar man verkligen gå ut?

PEACE
♥ 

Hakuna matata

Idag har jag djurat fram på Stockholms gator på jakt efter de perfekta julklapparna. Det gick sådär. Jag kanske inte hittade allt som ja exakt hade tänkt mig, det kanske inte gick speciellt fort, och JA, tro mig, det var mycket folk. Men so what? Har man inte planerat bättre utan gjort det dumma misstaget att köpa ALLA julklappar sista dagen så får man skylla sig själv. Och det gjorde vi. Men med lite brända mandlar, gott humör och fina vänner så blev det som det blev, helt okej!

Nu är det tydligen julafton. Fresh. Det blir nog telefonkedja imorn eftermiddag när alla har vältrat sig i familjeliv tills lungorna nästan spruckit. Jag kommer definitivt att njuta, men det finns en gräns, och när den kommer, då kära vänner, då är det kokta fläsket stekt!

Ett stort julmjao lite i förtid (jag tycker faktiskt att man måste sova innan det kan vara julafton, det kan inte bara bli det för att klockan råkar slå tolv!)



PEACE


Här får ni en tidig julklapp...

...FUCKHOES, och VILKEN julklapp sen, mmm mumma. HOHOHO



Kvällens ledmotiv, med en rejäl fylla kan det inte gå fel! MJAO

PEACE

Vemod

Varför ska det alltid bli jag som känner mig otillräcklig?

PEACE

Just keep your love lockdown

"Im not lovin you, the way I wanted to
I cant keep my cool, so I keep it true
I got somethin to lose, so I gotta move
I cant keep myself, and still keep you too
So I keep in mind, when Im on my own
Somewhere far from home, in the danger zone
How many times did I take 'fore I finally got through
you lose, you lose
Im not lovin you, the way I wanted to
See I had to go, see I had to move
No more wastin time, you cant wait for life
we're just wastin time, where's the finish line.."

PEACE

We did it

Vaknar upp i en varm säng i en lägenhet till ljuva toner av Maggio. Kryper ihop med benen och drar upp täcket över hakan. Det är söndagmorgon och helgen har tillfredställt psyket. Dörren slår igen, en morfar åker med sitt socker. Äter frukost framför datorn och ser frosten genom fönstret. Sträcker ut mig på mattan och andas. Ingen stress fast alla julklappar ligger o-handlade. Ingen stress fast det är jobb imorgon. Sätter mig där min fina vän brukar sitta. Tänder för en gångs skull inte kvällens sista cigarett. Vinkar till goa föräldrar som går förbi på gatan utanför. Funderar lite över det som alltid kommer till mig när jag sitter ute för dagens första. "Det är vår hemlighet, finns någonstans mellan dröm och verklighet". Ett sting av saknad, trots att vi precis sågs. Mitt socker kommer hem om 9 timmar, mjao <3

PEACE


Hur kan en text säga allt man någonsin velat säga?

"...men ibland kan du va' kass, men så är det med allt
du kan va' bra, du kan va' bäst och du vet det är sant
det sårar mig att se när folk behandlar dig illa
vi har haft våra duster, nu är det samma som innan
vissa har ingen respekt, men jag vet du förlåter
jag lyssnar på dig men framför mig ser jag att du gråter
för jag tror att du förgrovar folk med falska motiv
och jag talar till dig genom mickar på svarta stativ
dina sånger kan va' mäktigare än vapen och bomber
när du sjunger om det som hänt och om saker som kommer
detta är mitt sätt att tacka dig för att du funnits där
och lagt soundtracket till en tid som runnit iväg


blessa mig mucho - jag kan inte vara utan
strö lite socker på mig som bara du kan
blessa mig mucho - ge mig inget än det bästa
strö lite socker på mig och det vill växa
blessa mig mucho - det får mig att vilja leva
strö lite socker på mig, jag vill ha mera
blessa mig mucho - jämt och ständigt
strö lite socker på mig är du vänlig... "

PEACE

En spark i skrevet..

Just det, just det, din jävla pappegoja. Jag blir så fruktansvärt trött så alla jävla pajasmän som inte kan bete sig som vanliga hederliga människor så fort de får en fjäder ryckt ur skruden. För jag menar hur många kvinnofolk finns det inte därute som går helt nakna och blottade med uppsprättade bröstkorgar. "Dra inte alla över samma kam", och nej, det ska ja inte göra. Men någonting bara måste jag göra för att få ur mig aggressionerna mot idiotgrejjen. Vi kan kalla det just idiotgrejjen, för att det är precis det de är. Ingenting handlar om mannen i fråga utan om hans reaktion och hans försvarsmeaknismer, ingen kan vara så dum på riktigt. Det får vi verkligen hoppas i alla fall. BAD MAN, BAAAAD. Om du någonsin gör henne illa så gör jag dig illa. Det har du mitt ord på! 

Så... Nu känns det bättre :D Ingen stab's mah gaal in the back. 
(Och jag är tacksam för att ha en relativt bra pajasman i ryggsäcken, för det är han, trots idotgrejjer)

PEACE


How come?

Jag som trodde allt var lugnt?

PEACE


Konsekvenser

Vafan är problemet? Jag har inte bloggat på många, MÅNGA dagar.  Visst jag gjorde ett val att inte blogga ett tag för att trasigheten inte ville komma ut annat än i textform, och det var inget jag vill visa upp. Sen valde jag att inte blogga för att skydda mitt privatliv en del för en gångs skull. Efter det valde jag att inte blogga för att jag inte hade nått att skriva. Sist ville jag blogga men tänkte att jag kanske borde fått någon enda uppmuntrande kommentar av alla 25 läsare (som eg inte är någonting?) om att ni ville fortsätta läsa innan jag skrev igen? Men kanske inte. Jag vet ju vilka som läser bloggen dagligen, ja just det, just DU, och jag förstår inte vad som är så svårt? Vissa har aldrig i hela min bloggkarriär skrivit en enda kommentar, då blir man lite trött. Gnäll gnäll gnäll som nån jävla brud, visst. Det e bara sååå frustrerande...

PEACE


För jag är fast i det här



PEACE


Euforiiii



Rockfoto.nu har redan fått upp en del bilder från spelningen. 
Här bjuder dom på kött för froodieläsare!

PEACE


Ingenting någonsin

Jag hoppas det var värt det...

PEACE


What else can I say?



I'm just building walls for you to tear apart.
Lucky me.

PEACE


tänktänktänk

Det är ju så jävla mycket mer värt att va down på kvällen, än på morgonen. På kvällen ska man ju ändå bara sova, på morgonen ska man ju sätt igång med saker. Fast halv två kanske inte räknas som morgon?

PEACE



ÄNTLIGEN

Varje kväll den senaste veckan när jag har stått i badrummet har jag tänkt, MAGAAD, det här måste in i bloggen. Ändå har det inte gjort det mest på grund av mitt jewla teflonminne (och kanske lite för att ja vill vara så okomplicerat manly-like som möjligt). Så i alla fjantiga bloggbrudars fotspår här kommer det. SKÖNHETSTIPSET:

"Hej bullen, jag har under alla mina år, i alla fall så länge som jag kommer ihåg, använt den här mascaran, Clinique's High Impact Mascara...

...Den har jag valt för en enda simpel anledning. Den går att tvätta bort med BARA vatten utan att det hamnar någonting under ögonen. Helt perfekt efter vilda utekvällar eller träningspass på John&Kim. Tyvärr är den nog inte speciellt bra på något annat än just detta. Ögonfransarna blir inte märkbart längre, tjockare, snyggare eller nått och det har känts lite trist. Men eftersom att jag har så långa eyelashes ändå så har borttvättningseffekten helt klart övervägt den rätt mediokra användningseffekten. Men NU, nu har min värld ställts uppåner då jag helt enkelt bestämde mig för att pröva denna mascara istället...



...Det är Clinique's Lash Power Mascara. Denna, Bullen, är OOOOTROLIG. Man får enormt långa flörtiga sexy eyelashes och vet du vad? JOO det är sant, den kan tas bort med bara vatten! HALLELUJA!"

Så girliegirlies, köp den. You won't be sorry!

PEACE


Nattliga funderingar när de är som bästa...

Det kan ju bara konstateras en sak i alla fall. Min kreativitet flödar inte på dagarna? Eller så är det så att jag bara är så jävla upptagen daytime? Hm, nehe, inte det heller... Jag kanske bara är extremt aktiv på nätterna, som ett djur i djungeln? Kommer ni förresten håg djungeldjurethugo <3 Han var söt. Jag brukade ligga i soffan hos familjen Flygel och dricka o'boy i mickey mouse glas och med dom där roliga skedarna med snidade träskaft. Ibland var Börje hemma och satt vid datan i Y-front. Oftast tröttnade vi på teven när lillan bytte till Cartoon Network (hennes dagliga dos var väl sådär en 8 timmar) och gick upp till stora lilesysters rum och lyssnade på musik på hennes coola CD-spelare med dovt ljud. 

Idag såg jag Lejonkungen. Den var inte riktigt lika bra som jag kom ihåg den. Inte för att det är en trist story eller så utan för att varje gång man skulle sjunga med i låtarna eller säga med i replikerna så var det på engliiiska istället för på svenska. DUMT. Man kan ju inte annat än hänga på i kommentarer som; "Fel igen, jag känner din pappa"

Jag saknar mig själv lite faktiskt. Vart tog jag vägen? Är jag den som är vaken på nätterna? Är jag den som struntar i att gå till jobbet varje dag? Är jag den som äter stark mat på ching-chong? Nej.. Jag skulle inte tro det va. Where did the REAL me go?

 


PEACE


Locash



M-Dawg tipsar nya fräcka songz..

PEACE


Plötsligt händer det

OMG. Vad har hänt bloggish? Helt plötsligt, eller ja, den senaste veckan, har läsarantalet legat mellan 30-40 unika och över 80 sidvisningar. De sistnämnda kan jag ifs tacka Balii för, stalker bitch som klickar in hos froodie 30 ggr om dagen :). Antingen så har folk tråkigt såhär i lågkonjunkturen eller så är det så som Kribban säger, jag är tydligen bra mycket intressantare och sexigare när jag är deprimerad. För källor säger mig att man, trots Hanniebunnys försök att påstå motsatsen, inte läser min blogg för att bli lycklig! Men whattafuck, ja e nöjd. Lite manodepressivitet har väl ingen dött av?



PEACE


Guide me, I'm lost

Serena & Dan
WALL-E & Eve
Ross & Rachel
Carrie & Mr Big
Lauren & Stephen
Gabrielle & Carlos
Vivianne & Richard
Tomtemor & Tomtefar



PEACE



Ordtrolleri

 19/2 lirar tydligen mr. P på Fashing, även känd som sveriges TYNGSTA rapper?

PEACE


Hon langar inte chill-mode direkt..?



Det här kan vara det mest patetiska jag sett i hela mitt liv?
Snälla säg att det är ett skämt?
NÅGON?

PEACE


En dag som inte sög röf (inte helt i alla fall)

Igår var en dålig dag, idag var en hyffsad dag, i alla fall på eftermiddagen. Hummern, Kribbis, Baliii och moi hängde i täbbiecentriin och var fjorton år igen. Senare gjorde jag och Kribban en transvestitlucka till julkalendern på jobbet i rosa, glitter och guld. Laguna S02 laddade klart och jag spillde ett helt glas te i min säng. Annars på västfronten intet nytt. Eller jo, hämtade ut alla våra biljetter till nästa vecka. Mjao vad bra det kommer bli! Waaall-eeee <3



survival kit

PEACE


Safetynet?



Why do we keep on ignoring the real fact? 
Is it because we are afraid that if we do actually grab 
the horse by it's tail and get it over with it will be exactly that... 

...over with?

PEACE


...långa kalla utan sömn



PEACE

All eyes turn hollow



PEACE

Froolex'



Varför är vi så bra ihop?
Om allt kunde vara som du...

PEACE

Musiken tystnar

Vad gör man när man inte ens orkar röra sig ur sängen på morgonen. 
När allt bara är svartsvartsvart.
Blir det bättre?



PEACE


"He walks away, the sun goes down..."



PEACE


Trött & sliten, matt & besviken..

Ibland är det så påtagligt att de goda dagarnas magi har flugit sin kos... 

PEACE


smiiitzk

Magaaaad. Lite mer inspiration har ja att bjuda på nu. Var totalt demolerad i nyllet tidigare idag på grund av en vild helg. Mycket givande dock på alla sätt och vis då vi levt i en härlig kolletiv-bubbla all weekend. Har upptäckt funktionen photobooth på MacIE och vi ba älskarren. Det har blitt en heel deel bilder over the weekend och härligheten finns nu till allmänt förfogande på nylleboken. Hm, klockan börjar dra ihop sig, lovade mamma-stink att gå å sussa senast 01.00 och det ser ju ljust ut, med tanke på att klockan bara är 01.16. KATCHIING! Förresten så viskade en liten fågel i mitt öra att tomten ska surfa in på cali imorgon och köpa mig&MacIE en present, undra sa flundra vad det kan va ;)

Här får ni lite material till er spank-bank. På återseende gott folk! MJAAAAO



åhjagsersåsvårochemoutmums!

PEACE



RSS 2.0