Ibland...

...undrar man om man gjorde fel val? Ibland funderar jag över varför jag gjorde som jag gjorde. Ibland tänker jag tillbaka på alla galet underbara stunder. Ibland kommer tankarna om hur jobbigt det va. Det var kul och lärorikt, men just då passade det inte... någon gång...

image70image71image72

Service & co's guideskola höst/vinter -05
Santa Susanna/Andorra
Good old times!

Playstation-lök

Baby fick ett PS3 i julklapp och vi lökar och lirar, det e goooood.

image68
image69

En man, en dröm, en...

-fridaaaaaaaa..
-eh ja?
-om jag fick välja vad som helst i hela den här katalogen vet du vad ja skulle välja då?
-hm.. ett soft air gun gevär?
-nej...
-eh..nehe?
-kolla på sidan 68, där finns den, PLUS att den finns på baksidan av katalogen också, bara för att den e så häftig!

hm?

Nätshopping


image67


Helt underbart söta saker som man kan titta på i evigheter. I did!

David&Goliath

P.S kan även köpas här...

Xmas oh sweet xmas!

Dönickehänger med mannen, philler och jexxet. Kollar på ett småkrypsliv och haxxar sönder alla våra nya julklappar. GOOD! Julkoman börjar släppa lite nu, det kan fan inte vara hälsosamt att blanda alla dessa julbordsingredienser till en enda stor geggig smet i magen. Fatta detta liksom;

1. Familjen myser till lite i soffan efter att ha städat och fejat med granen den 23e dec. Kanske lite julgodis, skumtomtar choklad och julmust, efter det lite glögg och pepparkakor med ädelost, för att inte tala om julölenn och skiinkmackan på kvällskvisten (hm en liten virre till det kanske?)

2. Morgonen gryr i det svenska folkhemmet, familjer vaknar upp ur en matkoma från dagen innan, och vad är det första man gör? JO, ÄTER! Grötfrukost med buller och bång, leverpastejsmackor och massvis med kaffe/varm choklad. Efter det ska det duschas och piffas, sen är det dags för...?

3. ...MATLAGNING!! Janssons ska värmas, köttbullar ska rullas och sillsallad och ägghalvor trängs på borden i radhusens varma kök, och det fattar väl varenda människa att man måste provsmaka lite? (fyfan, ja skulle inte ätit den där sista prinskorver doppad i rödbetssallad med lax på) När allt är framdukat och släkten kommer vankas lite kärlek och...

4. ...glögg med tilltugg! Mysigt va? Barnen skriker och gammelmorfar grymtar i ett hörn, ge ungarna lite godis (knäck, ischoklad, juleskum, marsipantomtar)och stick till gamlingen en konjak!

5. JULBORD!!!!!!! nu är det dags, men vad som äts det vet ni nog redan, sill/kallskuret/varmrätt/oståkex/efterrättspaj/godisbord/vickning/kvällsgröt osv... suck...

6. 25 dec. Lite rester någon?


Spare us the pain liksom...
Peace.

Underbar lördag

Det känns som om att allting är så mycket lättare under julen, how come? Försöker motverka blogghelgkoman genom att skriva ett inlägg i all hast men tiden är knapp. Strax bär det av mot ICA, där vi antagligen är helt ensamma om att julhandla, hrm.. Ska förutom att hjälpa mamma och pappa med bestyr, handla ingredienser till julgodis, ska försöka göra massa eget =)

Ikväll ska jag å älskii träffa pontii&agn, gonna be goood!!

Julpeace!

Mest sweeeeeat!

Åh jag dör? GE MIG!!!!!

"Black glitter peep-toe heeled court shoes with front bow."
 
image66

girlsbits

Bling Bling

"Holiday fantasy bra with diamantés

Look like a million bucks in the diamanté version of our Holiday Fantasy Bra, hot off the Victoria's Secret fashion show runway. Jewels, lingerie, flowers, kisses...it's what a girl wants, all wrapped up in one. Underwire cups. Adjustable straps. Back closure. Imported nylon/spandex."

image65

Santas little helper? Köp hos VS...

Must have

Också denna underbart söta must-have-saken från eleven.se

"Original Bombshell Love at First Light


Denna oljefria SPF 30 fuktighetslotion för ansiktet är idealisk att använda som en del i sin dagliga morgonrutin. Du kommer att se fantastisk ut samtidigt som den skyddar mot ett brett spektrum av UVA och UVB strålar. Passar perfekt under makeup och för alla hudtyper. Den innehåller antioxidanter, allantoin och Parsol."

image64

Underbart bra för att skydda huden, och förresten, ni solar väl inte solarium?

Jobbig människa

Bloggglöden är återfunnet, det firar vi med en kavalkad av inlägg med söta saker att shoppa tycker jag!

Först ut är ett underbart läppis!

Nu inför vintern har FusionBeauty lanserat BlingFusion i färgen Velvet. Detta glamorösa men dekadenta läppglans har alla de positiva fördelar som LipFusion-produkterna men nu i en lyxigare förpackning och ett handtag med gnistrande stenar.

image63ps. finns på eleven.se

Justicefeber

Tankade en galet bra livesession igår genom discobelle.net och jag är med kär än någonsin! Finns inget som är så galet upplyftande och helt underbart beroende framkallande. Till råga på allt släppte Mazz bomben idag på kontoret om att de spelar på DEBASER medis!!!! Gaaaaalet ha begär, imorgon blir det lönen som ryker till bokning av biljetter dirr!! Synd bara att min partnerincrime-justicefan-joboo inte är 20 =( bläää! Förresten saknar vi dig jowliii!

Peace

image62

Självinsikt!

Haha Okej jag ska inte sluta blogga. Nere i en vag fas bara! Tack för alla najs pepptalks, spec LENIIIIS som bev nr 100. Good going!

image61

whine whine whine...

vill ni ha lite kex till whinet om att jag inte uppdaterar? (ja ja ska börja i koikerhögskolan)
ingen läser/komenterar ändå...

droppet till 7 läsare från 30 känns rätt tungt!


Igen...

helgkoma igen, fan, ja som trodde ja skulle fixa den här helgen!!!

Den mest patetiska tjejen på hela luciafirandet...

... var jag. Tragiskt men sant. Ögonen på de små barnen tindrade som stjärnor och alla stolta föräldrar såg så fridfulla ut då tåget travade in i salen. Ingen grät, alla tyckte att det va fint förståss, men ingen grät. Förutom jag...

Jag blir så trött på min bergochdalbana av hormoner som tvingar mig att bete mig som en läskig stalker så fort det är barn i närheten. Men de är ju så söta. GE MIG ETT NU! hrm..

Morgon i bunkern

Folk vinterkräks till höger och vänster och min mage vänder sig ut och in av bara tanken på att ligga hemma med världshistoriens i särklass mest keffa (dedicated to m to tha na) och ohygieniska sjukdom. Därför halvligger jag nu under skrivbordet med datan krampaktikt fastklistrad i klorna då jag hörde ryktas om att min kreekjuka kollega PC just entrade byggnaden, vafan gå hem och slemma istället!

För övrigt kommer det bli en galet lång dag. Kom hit vid åtta och kommer inte ljuset på andra sidan förrän tidigast elva ikväll, herre Jesus, vart ska världen ta vägen?

Just nu önskar jag mig en sån här klänning med tillhörande kropp till kvällens julfest.
 image59
Har noll koll på vad jag ska ha på mej, borde tagit tag i problemet för en vecka sen, minst! Annars blir det väl något sånt här...
image60

Merry fucking x-mas!

LOL

Hur kul liv har jag egentligen?

 

Naughty

Nu har ja vart en bad girl och inte bloggat på hela helgen. Det måste firas med en summering!! (jag var tvungen att tänka efter riktigt mkt för att minnas vad jag gjorde i torsdags, så sämst e mitt minne)

Torsdag: Jag å min bebis myste sönder hemma hos mig i mitt nysteeedade rum. Vi kramades tills vi kräktes, sjöng med i alla gamla Witneyhits och drack glögg så de sprutade ur öronen (inte hans, bara mina) Moah!

Fredag: Kotknackis och jag hade ett högst oerotiskt möte kl 10.00 på morgonen, mjääktrött va jag efter min glögg psykos från kvällen innan. Spenderade resten av den regniga sopdagen i soffan framför Harry Potter. Kvällskvisten bjöd på en mysig middag hemma hos Buppo och sen en festlig avslutning hemma hos Mallan, för att hon lämnar äckelsverige för snöigare breddgrader. (blir sååååå sugen!!!!)

Lördag: Efter att x antal mennsk ringt typ 7000 ggr så svarade jag äntligen när stinken ringde, trodde jag i typ 4 minuter när jag hörde satt det va enji. Dumt. Sen åkte jag i ilfart hem till joxxets syster och söthugo och snornoah för att mysa sönder med te, bäbiskek och 3 bebisfilmer. Jag gick ut me elliot oxå, ja e bra! (jag vill ha en hundvalp i julklapp?) Sen chillade ja å joxx å älsk å jexx och enj. Det blev mangapron och heartbreak kid. Helt ok!

Söndag: It's a sad morning, älskmormor ville inte mer <3 Kvällen mös till lite med chinafood med mamms, och sen oldSKU med mitt crew, love u guys!!

And that's all folks...

Enji

enji är en lagomtjock dam i sina bästa år. jag har ont. in tha beaaaaack

image58

mest unfresh. men mest bra. (bra som i good, inte bra som i BH)
Peace

Supernanny

Haha. har ni hört ngt lustigare? Att jag skulle vara på dagis å leka med kidsen! DET ÄR SANT! Jag ska dit, alldeles strax. Mycket akward kommer det kännas men det ska bli roligt! Hoppas det går bra. Mjaaao
image57

Myskväll

Sitter i dunklet på kontoret. Strax ska jag ner till centrum och möta älsklingsjexxet å äta ngt. Sen ska vi mysa hemma hos mig me enji å rall. Älskade vänner alltså.. Ni är för söta!!

image55

<3

Jag älskar dig M!

image56

Filmkärlek

Häromdagen fastnade jag ramför tvn och en mycket annorlunda film som hette "sommersault" Jag kan verkligen rekomendera folk att se den, e australiensisk film men vackert foto och fina filmsekvenser. Och sist men inte mint för det manliga huvudrollens skull, Ladies and gentlemen, I give you. Sam Worthington!

image54

sneakerfreaker

image50image46image47image48image49image51image52image53

Helgkoma

Visst är det ett återkommande mönster. Att det blir liksom en hel del bloggat under veckorna, men sen när helgen kommer så hinns det inte riktigt med. Därför blir det en helgsummering. Sounds boring men vafan, It's not! I fredags var det iaf mats tajm. Efter god middag med päron så blev det förfest me Johoe, rödvin och mobildunk. Najs. Sen gick vi till Mazz, det va så good. Hela alla hoppa utom Ejlin va där. Det va galet najs staemning. Spec goa Emoj va me. oväntat men väldigt värt!!

Igår va de flyttning till norrgården för farm och farfs del, vi va me å hjälpte. De va jobbigt men ja fick lite lön för mödan, älskade M va så het när han lyfte saker och installerade shiet så ja blev helt till mej. MUMS! Somnade framför Death Prof av Quentin typ kl 7, mest ovärt.

Idag har ja fått hoenails. Dom e glittriga och typ 1 meter långa. Jag kan inte sätta på mej byxoor! Sweat.

<3

RSS 2.0