Baby du kan hata jag gör vad jag vill

Om man ska beskriva the last nite med en jävla harang då är det helt klart:

HAHAHAHAHA!

Jag visste ju redan innan att jag skulle bli slaktad som den gamla kossan på farmen som stått förlänge och käkat hö i den sunkiga hagen, men att det skulle hända redan i dörren var ju fan ett skämt. Följande scenario utspelar sig...

Jag väser: "-Asså vafan jag är alldeles för gammal för det här"
Erik: "-Neeej då, det syns inte i alla fall!"
Vakten "-Legitimation tack"
Jag räcker fram körkortet..
Vakten stirrar på mig: "-Men vafan, är inte du för gammal för det här?"
Jag känner paniken i halsen och orden trillar ur min mun
Jag: "-Eeeeh vad gör man inte för sina småsyskon!?"

I'm officially old, och en lögnare.. Att jag sedan blev uppraggad av en 18 åring samt nästan spydde i en taxi, det är en helt annan historia.

PEACE


Jag befinner mig i twilight zone, vet varken ut eller in

"Ja hon är verkligen den bästa vännen man kan ha och när vi e tillsammans är vi oslagbara.
Jag älskar henne till tusen och jag hade nog inte varit samma människa utan henne"



PEACE


En vilsen konstnärssjäl utan själ?

Det finns så mycket saker man kan göra för att vara kreativ, för att vara konstnärlig. Vissa påstår att det sitter i generna, en del tycker bara att det är tjaffs men en fin vän sa till mig igår att det bara handlar om spärrar. Att kunna släppa sina spärrar och bara skapa helt utan krav och måsten.

Man kan sjunga, skapa musik eller måla och skulptera. Men jag då? Vafan, att bara kunna sjunga i en tonart utan att det låter falsk eller att spela gitarr utan att kunna ta dom där gräsliga barrée ackorden kommer man inte långt på. Skulle jag stå framför en målarduk med en pensel skulle jag antagligen bara skriva frida med stora rosa bokstäver... Fota är ju någonting jag verkligen skulle kunna vara intresserad av men då kommer direkt alla hemska spärrar och berättar hur man ska göra och inte, how come?

Ibland känns det som att något kreativt skulle vara bra. Ni vet bara för att få ur sig saker.. Hur blev det med den där cirkeln egentligen?



PEACE


Määääähäää

Idag är en evil evil day.. Jag tror mina biceps på ALLVAR har spruckit eller nått, de e som huvudvärk i dom, det svider och dunkar och jag kan inte ens sträcka ut hela armen. Miiiiiph :(



PEACE


La vida loooocash

Tydligen jävligt uttråkad tjej! Det finns ju ungefär en zillion grejjor som skulle kunna göras. Kanske städa lite, sortera nått, tvätta lite kläder, röjja i badrummet eller plocka undan frukosten som fortfarande står i sängen? Men oooohnej, ja vill att nått händer, och det är illa kvickt....

PEACE


Jag bjuder på en liten morgon-serenad!

Den första låten som åker på när ja kommer hem, eller bort, eller till jobbet.. Mmmm!



PEACE


Det är ABSOLUT ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp...

..men tydligen är Frida på god väg då hon faktiskt, hör och häpna ställde sig och stekte kyckling och kokade broccoli för att lägga i en låda för att äta till lunch på jobbet imorgon. Jag vet det låter helt sjukt, men jag svär brushan, det e sant!

"-Om jag tänker bli vuxen? Aldrig i livet!"



PEACE


Drömland

Jag har en återkommande dröm som jag drömmer i perioder. Ibland kan den dyka upp så ofta som varje natt. Det här fenomenet har, om jag minns rätt, funnits med i nått år eller två. Haha, nu är ju tanken att jag ska berätta vad den handlar om men det vet jag inte riktigt om jag vågar, främst med tanke på att jag nog trackat Jenn några gånger för att hon också drömt liknande drömmar... But it's hot indeed...



PEACE

Cause we're strong enough together

Om sorgen blir större desto äldre man blir, slit ut mitt hjärta när jag är ung, slit ut det nu.
Trampa på det, riv i det, krossa det tusen gånger om. Gör det bara innan jag hinner bli äldre.

Om man bara har ett visst antal tårar i livet så vill jag gråta gråta gråta nu,
och inte sluta förrän jag vet att det inte kommer flera.

Om det tar hälften av den tid man har varit med någon att glömma det som gör ont,
då vill jag aldrig, aldrig träffa någon som jag riskerar att förlora...

Om jag någonsin vägrar lita på kärleken bara för att det närmaste gått sönder,
skjut mig på fläcken. För då kära vänner, då är livet förlorat...



PEACE


Le wiz of oz..

Umgängesdagen har blåst ur min hjärna helt. Kusiner, morbröder, mostrar, respektive, bebisar och hundar. Det känns som en välsignelse att kasta sig i den svarta soffan på ormsta meadows. Nu är det dags för det vi alla väntat på, älskade Hanniehunn' ska ge oss en experience på scen med sina lindade leder och silvriga outfit, längta!!



PEACE


pssssst..

Imorrn kommer mitt livssocker hit. Gud va vid ska pussas och springa runt på golvet. Yes you heard me, han springer runt numera. Åhh finfinfin!



PEACE


..och nånstans mellan porr och knark tror jag att jag hittat min kant

Yesterday was a mess. Idag var inte en mess, det va bara mest. Mest bra. Vaknade upp av solsken brevid min fina blondin som låg och tittade på färjan, kan det bli bättre? Efter nån timmes fosterställning på verandan tog vi en vuxen prommenad "ner på byn" och köpte ett 139 kr's vin och en äcklig milkshake. Vi tog en sväng i butikerna som vår fina kommun har att erbjuda och hittade både det ena och andra. HAHA, nej det gjorde vi inte. Tog löpet hem och somnade i fotöljen istället.

Efter en runda på mataffärn' i typ 1 timme, ett pizza bak och snicksnack med fina friendOs är det nu dags att krypa ner. Det är ju trots allt en dag imorgon också!

//Vuxna mogna frida 22,5 år (snart är den här, den otäcka åldern...)



Bjussar på en dagen efterbild som grädden på moset, whooop!

PEACE


Cause you never we're and you'll never will be mine

Ni vet när man bara går sönder på insidan och faller handlöst..?
Nehe, inte det inte..

PEACE


Next thing she's wearing my rolex!

Miaaaaaaow, let's do slagskeppet aiiit?!



PEACE


Köper allt som inte kan köpas för pengar för pengar

Last nite blev det ett härligt återseende med en anna panna. I min hjärna hade jag en bild av att en rysk hora med oranget hår skulle kliva ut från södra station men det var inte alls så illa. All luuuv till anna's nya hairdue, den va smarrig :) Vi drog en dinner an' drinks på Bauer, och jag hade en tanke om graceland prewiew men båda våra nyllen var så trötta så det blev massa vin och häng bara. Det va en skabbig söderkärring där som spotta på bartendern, de var nog kvällens höjdpunkt. Eller nej förresten det va nog den äckliga hårdrocksmannen med koks-musche som ville ligga utanför B, med anna (eftersom att alla creaps dras till henne) men som inte ville ligga med honom tillbaka.

Är det här dagen då man går in och grabbar en Flamingo iställer för en Aussie Great White?


foto - alx

PEACE


Folk skriver alldeles för oviktiga saker i sina bloggar..

Jag e trött dygnet runt, aldrig känner jag mig riktigt utvilad. Det e jävligt trist ska jag tala om. Allt man gör och vill göra blir lidande. Inte hinner jag städa undan i mitt rum, bloggen får noll tid, jobbinsatsen blir halvdan och att läsa nya böcker det kan man se sig om i himlen efter. Tack, nu känns det bättre!

/Moralisk klimakterie- och klagokossa med naveltrång och ludd i hjärnan

PEACE


I'm falling in love with your favourite song

En skrämmande whateverattityd rotar sig in i mitt bröst, kurar ihop sig till en liten boll och lägger sig tillrätta. So what om jag inte har några pengar, shoppa upp allt två veckor innan lönen. Vem bryr sig om man festar på tok för mycket, älskling vi ska alla en gång dö. Varför skulle jag inte kunna röka ett paket cigg om dagen sittandes i mjukisbyxor på verandan, det spelar ändå ingen roll. Tsss, snacka om det? Varför skulle jag vilja snacka med dig om det? Jag skiter i...

PEACE


Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hela hjärtat rakt ut

Shitshitshit. Allt jag vill är att skrivaskrivaskriva, i bloggen. Men det går liksom inte. Det finns för lite rum, för lite plats för det som vill sägas. Jag vill kunna skriva sjukt random saker men det enda som finns i hjärtat nu är svek. Men det kommer nog. Kanske skriver jag nått om en sol och en vän imorgon, kanske kanske kanske... När man kommer ut på andra sidan blir man starkare, påstååendet som ekar i ett huvvud som vill vara tio år igen.



PEACE


I ain't never gonna shut you out

Tack fina du.

PEACE


slutet

Inatt krossades livet. Alla sorger och jobbiga upplevelser innan igår känns helt plötsligt så små.
Ett hål i mitt hjärta. How can we go on from here?
Jag vill inte mer.
Någonsin...

PEACE


Vi flyger högt som en albatrooouws

Ibland är shitty shitty days när man bara grämer sig om vart vi tog vägen. Idag var inte en sån dag. Idag var en dag då jag bara saknade sjukt mycket bra grejjer. Saknade allt roligt, alla äventyr, alla snöpromenader, alla fjanterier, alla äggtjyvar och inte minst att bara vara två, två som bara är sig själva. En bästabästavän en gång. Damn boy, du är så bra när du är bra liksom.



PEACE


Hejjagärofficielltentönt



...ja det är jag!

PEACE


Hi I'm scuba steeeve, scubaman's faaather...

Ni vet när man bara har en sån där riktig snyggdag...



PEACE


enfinfinfinvän

Imorse när jag vaknade upp hade jag ett fint sms...

"Här kommer ett sådant där
jag-säger-det-alldeles-för-sällan-sms:
Du är så himla bra Fridis!"

...inget konstigt, bara det man behöver höra på morgonen :)



PEACE

I've got you babe

Igår eftermiddag låg jag som det lilla lilla knyttet i fosterställning i mitt vardagsrum och inväntade skymmningen. Alla lampor var släckta och teven var av. Livet var grått grått grått och ingenstans i mitt sinne kunde jag hitta någon anledning till att röra mig ur fläcken. Jag stirrade på vinfläckarna på väggen och sköt iväg några popcorn längs parketten i hopp om att något spektakulärt skulle hända. Det gjorde det inte. Tillslut tog jag mig i kragen och släpade mig ut för att röka kvällens sista cigarett då min telefon ringde. Det var Jolimoli. Herregud vad jag har saknat honom kom jag på då. Han kom, han såg på ballar av stål, han segrade, och jag blev glad igen. Fan vad tröttsamt tänker jag såhär i efterhand, hur orkar man ens tro att det inte finns några ljusglimtar. Shape up blir veckans ledmotiv...



PEACE


Just won't live for someone until he'll live for me

Vi har alla någongång känt känslan av otillfredställelse i kärlekslivet (och då menar jag inte sexuellt utan själsligt), men har kanske viftat bort den och tänkt "-Nej jag ska vara nöjd med det jag har, det skulle kunna vara värre, jag har i alla fall nått..blablabla" Men vet ni? Det e fan helt fel...

Runt mitt huvud snurrar snacket om pojkvänner som klagar på flickvänner som ställer för mycket krav, flickvänner som egentligen inte är riktigt nöjda med sin situation, partners i förhållanden som inte får det de behöver och ja, I could go on forever med allt missnöje. Varför ska man som man/kvinna, pojke/flicka NÖJA SIG MED DET MAN HAR?

Ett liv består inte alltför ofta av mer än ca 75 år, 82 om du har tur och är kvinna. Männskligheten har funnits ett antal miljoner år på jorden. Är inte våran livstid lite for kort för att inte förtjäna det allra bästa så ofta som möjligt?

Jag tänker inte nöja mig längre. Det finns schyssta snubbar, fina män, älskvärda pojkar, underbara slynglar, men ingen, INGEN, ger mig the crash boom bang feeling tillsammans med 100% ömsesidig kärlek, och därför kära vänner vägrar jag härmed att settle down with something halfbaked. PUNKT!

(upprörd tjej med irritation i kroppen)



PEACE


All beginnings and endings they're about you and me

En lång helg, nästan lika lång som den långa fredagen. Kort resumé på request av far far away readers (hola kexet!)

Torsdag
Hemkomst i morgondimma, reunite med team-members, hårfärgande, qualityhäng med al, sömn i soffa innan midnattstimman råda, dålig sömn...

Fredag
Morgonprommiz med fina Christian, altanhäng med tjejfix, upp-piff, eftermiddagsdate med en farmor, middagsdate med fina P, bus och snuggle, nattugglande, bra sömn med riddare i shiny armour.

Lördag
Iväglämmning av grönögd pojke, sjukhusbesök med lilla farmis, middagsdate med old ladies, hägernäsfest med underbara peeps, hummerjävelshäng med tillsatser.

Söndag
Sovsovsovmorgon, sjukanrundan med farmor, eftermiddagsnap, middagsdate på vallentunas café opera våning ett, spontanhäng på hagavägen, bra hookup med goda vänner, knäppt sovsällskap.

Måndag
Inferno i vardagsrum, ringpizza med Miko & Jenn, städastädastäda, farmors sjukhusrunda for the last day, chillinani hemma, och snart alla barn kommer farbror Åke och tant Carina hem wiiie!

PEACE


När du våldtog mitt hjärta, och sprängde min hjärna..

Vad är det som händer?
Jag vet inget alls...

PEACE


Cause you don't know who I was before you..



PEACE


Grâce à toi à nouveau je respire

En lång jävla fredag, that's for sure. Vaknade alldeles för sent, inte lätt att vakna rätt när man vaknat fel de senaste 4 veckorna. Tog en promenad med mannen i mitt liv, älskade Christian, som är hemma från Sveriges baksida. Vi gjorde vårsaker som att köpa glass, sitta på verandan och prisa Robyn till skyarna.

Nu har jag varit en good hoe och helgat de äldre med ett besök. Det bjöds på räkmacka hos farmor och farfar med vän, och fan och hans moster (hur mådde dom då?) vad de kacklades. Ibland undrar jag varför man inte träffar dem oftare, man kommer antagligen ångra sig den dagen man inte kan träffas längre. Farfar va en snäll gangstah och lånade ut bilen. Nu ska jag hämta upp sötsaken och make some dinner, förhoppningsvis får jag inte spö när jag bränner maten, cuz that's what's goin to happen!

Smisk och hej, fjantig fjantig tjej :)



PEACE


You put the sunshine in my heart when skies are grey

Imorse klockan 07.12 landade ett jumbojet med en lycklig flicka på arlanda. Yes you heard me, en LYCKLIG flicka. För Thailand var great, verkligen, men hur bra saker kommer man inte på att man har här hemma när man är borta. Skärvorna av trasiga hjärtan, sönderstressade bitar av jobb och den uppånedvända sörjan av bekymmer har på något sätt sakta sakta börjat fade away.

Idag var allt så tydligt. Det var inte fint väder, jag kände mig inte speciellt piffig och energin var inte på topp. Men ändå så har hela dagen flutit på. Reunion med älskade alx & fina Stinsiis, En härlig fika med en knasig Ballerina, bra hårfix, vackra ord, planer för en underbar helg och chilltime de la GRANDE.

Det blir lätt så att man funderar på vad som ska gå fel när man lever i ett flow. Kanske är det såhär det ska vara ibland, bara surfa på en lätt bris av välbehag och sluta oroa sig? Kanske är det bara för svårt ibland när man vet att det bara tar en millisekund innan allt kan slungas till marken och krossas till tusentals bitar. Kanske kan man inte limma ihop soppskålen flera gånger...



PEACE


Aiiiii Papiiii

Jag tankte skriva ett blogginlagg nar vi va pa Phangan, TUR for er att jag inte gjorde det. Det hade bara blivit tjat och gnat om hur hemsk hela freakshow on var i sin helhet. Jag spydde for det mesta och nu ar jag vit som ett spoke i Bangkok. Men det e tydligen sant som hander. Jag har varken badat eller solat pa en vecka och min arma kropp tynar sakta men sakert bort till transparens.

Nu vill jag inget hellre an att aka hem hem hem. Hem till ett soligt varsverige (som med all sannolikhet kommer inkassera regnvader sa fort jag kommer hem) med uteserveringar, ett helt hus for mig sjalv, hem till fina vanner och sota gronogda pojkar. I sometimes do love thai, men som alla vet, borta bra.. Fan va forsvenskad och trist..

PEACE


Love you longtime fuck you longer

Ni vet nar man sitter mitt i nagonting som verkligen ar sadar sjukligt javla bra och njuter av stunden nar plotsligt nanting slar en som en blixt fran klar himmel. Things will never be the same again, nagonsin. Visst, nya stunder kommer, minnen finns kvar och hey, it's allright it's okey, men anda... Vemod ar en javligt knapp kansla, sa oidentifierbar men anda sa javla stark. Fina manniskor...

PEACE

RSS 2.0