You put the sunshine in my heart when skies are grey

Imorse klockan 07.12 landade ett jumbojet med en lycklig flicka på arlanda. Yes you heard me, en LYCKLIG flicka. För Thailand var great, verkligen, men hur bra saker kommer man inte på att man har här hemma när man är borta. Skärvorna av trasiga hjärtan, sönderstressade bitar av jobb och den uppånedvända sörjan av bekymmer har på något sätt sakta sakta börjat fade away.

Idag var allt så tydligt. Det var inte fint väder, jag kände mig inte speciellt piffig och energin var inte på topp. Men ändå så har hela dagen flutit på. Reunion med älskade alx & fina Stinsiis, En härlig fika med en knasig Ballerina, bra hårfix, vackra ord, planer för en underbar helg och chilltime de la GRANDE.

Det blir lätt så att man funderar på vad som ska gå fel när man lever i ett flow. Kanske är det såhär det ska vara ibland, bara surfa på en lätt bris av välbehag och sluta oroa sig? Kanske är det bara för svårt ibland när man vet att det bara tar en millisekund innan allt kan slungas till marken och krossas till tusentals bitar. Kanske kan man inte limma ihop soppskålen flera gånger...



PEACE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0