Un-Freaky Friday

Dagen började på le gym et le sim med sönderspringaren En to tha G, ja blev mest ägd och var tvungen att kasta benpressen i nyllet på henne genom att 4 dubbla hennes ynka höjdhopparkilon. Resterande fredageftermiddag spenderades i fitt-Sickla med ovannämd och Stinkiloo, det sög röf, jag hatar sickla och ska aldrig mer sätta min fot där!

Habbe lirade tyngt på Nova, härlig spökrunda innan, och sönderhäng med golle-peeps i mitt magical lovemakin' room. Nu är alla utslängda pga tidig YOGA-class imorgon. Jag ska insupa all andlighet jag kan lägga vantarna på för att kunna se absolutly fabolous ut på Illerns mumsiga Halloween-partajj imorgon. MJAAAA to tha OOOO!

PEACE

The end...

Åh hemma igen. Det e så skönt, men för första gången på länge ändå lite ledsamt. Ett mumsigt läger med mycket chilltaaaajm och mys... Så nu äntligen är det tid för häng med älsk-Christian, så jag har längtat!!



PEACE

Miss-happ'

Härligt ös på Eksjö-akuten ikväll... Det spelar ingen roll om man bara är här i 3 dagar, vi skulle lika gärna kunna ha varit här en dag, vi måste ändå ALLTID åka till sjukan. Den här gången var det en av våra stjärnor som boxade handen genom en fönsterruta och behövde sy. Dock gick det förvånansvärt snabbt att få komma in, sy, och komma hem. Annars brukar läkarna ha världsrekord i både kaffedrickande och bullätande men just idag verkade det som om de va på hugget, riktigt sugna på att lemlesta den lilla pojkens hand med nål och tråd!

Imorgon blir det hemfärd, och loversmeet med älskade Christian :)

PEACE

TYNGT

Dansa dansa era jävla svin?





Ja ba Sawadee, hon ba aaaaai papiii,
snacka massa skit, ja'han'te alls panik?


PEACE

Sexfix-häng

Konfirmanderna tar inte kål på oss... ännu. Ett höstläger tillhör tydligen den lökiga sortens läger, har både jag och min partner in crime jozo upptäckt då vi hela dagen i princip lökat. Nu är sixfixxi här också och det är ju faktiskt inte varje dag man har äran att hänga med en gris en ko en ÄKTA eksjö bo. Däremot är vi ju ledsna att hon packade ner sitt sad ass hit igen efter ett lyckat flyttförsök till El capitano. KOM TILLBAKA till the big apple stockishholmish!



PEACE


Grose-näs?

Just nu är jag mest untagged på att lägerleva. Känns som det har blivit alldeles för mycket under sommaren och hösten. Jag vet att det komma va helt OK när jag väl är där och gör mitt mycket ansvarfulla jobb som en seriös ledare och förebild men det e svårt att hitta den känslan kl 08.00 en måndagmorgon som denna. Fy kattsingen...

Tur att ma homie' Jozoboy är med och livar stämmning i alla fall. Något mer värt, lite kvalle-tid och en och annan slagdänga ska vi nog klämma in. Strax ska vi pickopacka in green danger och rulla neråt.. Kanske borde kolla upp en vägbeskrivning först?



PEACE

Wild Weekend part un

Bloggtorka över helg som vanligt. Jag vet att jag gråter rätt ofta på folk som bara skriver tråkiga saker i sin bloggar, som till exempel vad de har gjort varje dag, men efter vissa påtryckningar från omvärlden så håller jag mitt ord om en utlovad helg-resumé.

I torsdags bar det iväg på personalkonferens på den flashiga gården stensta utanför Åkersberga, vädret sög INTE röf för en gångs skull och alla var glada. Karatefyllans tid var för vissa inne under kvällen och det var en härlig syn att se vuxna bråka som fjorpor!

Fredagen var betydelselös och trist ända tills mina favorit slynstycken schtaankilajnen och min riktiga G-frend langade partymode. Jag preppade innan med Källis och min kära mor och far. Dessvärre var det ja som langade mest partymode, på roslagsbanan, i en systemetkasse. Inte mest näääz tyvärr... Ambassadeur va trångt och slemmigt, och booteycallsen haglade. När alla andra sedan var på topp drog ja på mig en rejäl bakfylla vid 02.30 snåret och kvällen slutade med sömn på bussen (vilket resulterade i utebliven avgång vid rätt station), promenad i bara strumpbyxor och en förträfflig överaskning från Mr K som var sockersöt och bjussade på löv mitt i det miserabla.

Lördagen var tage-späckad, då jag vaknade kl 10.00 utan vare sig bakfylla eller nylle, och ja drog för att pussa lillgollet tills ja knappt kunde stå på benen. Han e så söt som man kan bli, ja försöker övertyga hans kära föräldrar att han redan nu borde skolas in i modelvärlden med start på Pampers eller nått sådant. Förslaget har inte riktigt slagit rot än, men snart ska ni se!

Keept up the spirit och styrde mot Ghettoville, hem till Greven och Lotta där massa söta peeps var redigt fulla och glada. Speciellt kul var Nattiloo som ja verkligen gillar, skön tösabit, och söt-amanda som jag bara vill äta! När tillslut alla hade hånglat med alla och männen blev lite för närgångna för mitt eget bästa kom tha hero, M-dawg och langade saabåket hem. INTE illa för en highheels-skadad G som mig.

Söndagen har varit fylld av sömn, jobb, bio och ps3. Helt okej avslutning på en wild weekend.
Nu ska det bara packas och fixas sen är det dead meat från imorgon tills på torsdag. Orka..?

PEACE


Partyfeelin'

Åh YOGAN gjorde verkligen susen! Jag känner mig mjuk, lugn och avslappnad trots ett stressigare schema än Bart Bass! Dock har ja en minimal känsla av att de hemliga mini-låtsas musklerna som man använt kommer värka en del om ett par timmar! Imorgon blir det personalkonferens fram till fredag. Förra året spårade det ur en del, men de va najs. Antagligen kommer det va lite mer stillsamt i år då min vapendragare badrocks-Mats har lämnat det sjunkande skeppet Vallentuna Församling...

På lördag e det partytäääääm' i ghettot hos söta favvo Lotta&Bobiie, en önskeoutfit som
denna vore superbt men det får väl bli något lite mindre extranavgant!



Alla sötnosarna kommer från forever21

PEACE

Godmorning Sunshine!

Igår var det eldprovet. Att vara helt ensam i mitt rum och öva på att inte hänga sönder med compadres. Det va svårt kan vi ju konstatera, fingrarna petade på mobilen en gång varannan minut och ja spelade både gitarr och läste en halv bok i tristess. Dock var det rätt givande när allt väl kom omkring :)

Imorse när ja vaknade var jag både utvilad och sugen på att gå upp. Detta kan ha varit en härlig kombo av sol utomhus samt en superb ägg & bacon-frulle. Ja gled i min mjuka outfit, för att behålla myskänslan under förmiddagen. Det ska nämligen YOGA's med PC på lunchen. Fan va piggt! Nu är det möte med mitt crew. Tyngt, bunkerncrew!

PEACE

när egen tid är andras tid.

Ibland önskar man att en sån där klonmaskin, där man stoppar in ett får i ena änden och det kommer ut minst 3 i andra, stod i ens rum och bara väntade på att bli använd. Det ska jobbas, det ska sittas i möten, det ska tränas, det ska tvättas, det ska umgås och det ska chillas i ensamhet på sin kammare. Jag blir tokig på allt som ska göras, men mest av allt blir jag bara trött på mina egna prioriteringar. 

Man hinner inte både vara med sig själv, sina föräldrar, sin släkt, sina bästa vänner och samtidigt träffa nya människor eller gamla vänner man tappat bort på vägen. Om jag på seriöst allvar skulle försöka med detta så skulle jag garanterat va en utbränd stäppzebra på nolltid.

Men vilka ska man då prioritera? Är det föräldrarna, för att det faktiskt har satt en till livet (och det lär inte ha varit en enkel match, 4 kilo babydeg ut genom bäckenbenet), eller sig själv för att man ska tänka på sin hälsa och sitt välmående vilket i sin tur leder till att man blir piggare och mer harmonisk och i längden orkar mer (dvs hinner stressa in ännu mer i sitt redan bangladesh-fulla schema). Självklart är det de bästa vännerna som man trivs mest med, och inte de där long-time-no-see-vännerna som man tillslut efter en latte och en bagel för hutlösa 89 spänn insett varför man tappat kontakten med, anser vissa.

Jag anser dock ingenting, inte heller orkar jag gissa. Trisst för er kanske, trodde ni att ni skulle få svar på det hela? Knappast. En sak vet jag i alla fall. Även om man stressar och känner sig som en dålig människa ibland så löser det alltid sig i slutänden. Och jag prioriterar i alla fall de jag tycker om att umgås med och det jag gillar att göra...!

PEACE

Micke Persbrandt

Åh va segt det var när klockan ringde kl 08.00 imorse. Var det en illusion i min hjärna att jag skulle gå upp då, på fullaste allvar? Det blev manshäng och musik till kl halv två igår typ, BRA tänkt om man ska upp tidigt dagen efter. Resultatet var inte direkt slående då ja stängde av alarmet och fortsatte sova till kl 12...

Förövrigt fyller jag år på samma dag som Micke Persbrandt och Will Smith, creddigt, dock inte lika creddigt som min kära vän Christian som de facto fyller år på samma dag som sjömannen i Venga Boys! Dagen har förutom ansvarsfulla arbets uppgifter (som alltid!) innehållit en del sökning på birthdah.se, rätt trist sida egentligen men helt beroendeframkallande i längden. Jag tror väl egentligen inte på sjtärntecken, men ja läste om mitt eget, och vissa saker är så slående så man nästan luras in i astrologiträsket, titta på den feta kursiverade understrukna texten :)


Vågen (23 september - 22 oktober)

Utåtriktad, intellektuell och positiv.


Nyckelord:
Skönhet, konst, kompanjonskap, takt, charm,
avkoppling, tillgivenhet, kompromiss, diplomati, lättja
Färg: Indigoblått
Metall: Koppar
Stenar: Diamant och opal


Harmoni och goda förbindelser. Stort behov av att kommunicera med andra. Stark rättvisekänsla och tar väldigt illa vid sig när någon råkar illa ut. Charmerande och avskyr gräl, därför har de stor talang för diplomati. Blir ofta medlare när andra grälar. Älskar, liksom Oxen, livets goda och lite lyxliv. De kan anstränga sig, men låter helst bli om de kan. Klartänkt när det gäller andra, men tyvärr svårt att bestämma sig i personliga frågor. Väljer därför ofta en starkare partner för att slippa ta så många beslut. Varm, behaglig, idealist och en omtänksam älskare och vän. Väntar sig dock perfekthet hos partnern och kan lätt kritisera ev. fel hos den...


Lämpliga yrkesval:
Allt som har med skönhet och lyx att göra, ex. frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat.
Fysiska kännetecken: Kurvig, hjärtformad mun och ofta grop i hakan.
Känsligaste kroppsdel: Njurar och korsrygg



PEACE


Geek?

Ja bara langar tv-spels-skill efter tv-spels-skill, hela dagarna i ända. Vad ska hända, kommer jag att sluta långt nere i det djupa helvetesträsket av geekyness som så många av dagens unga män!? Dags att stila upp sin skit. Ny musik till IPPSI, tyng playlist a.k.a JocoLOCO. Nytt nick har ja även införskaffat mig. Håll i er nu... FroodahCHRIS, treesst, NEJ? Så här mysigt har vissa haft det idag i alla fall wish I was in it am tellin' ya'll! En bild säger mer än tusen ord, två = you'd be trippiiiiiin...

    

PEACE


HARUINGEBÄTTREFÖREJ?

Åh idag e de hämta-bebisar-dag- TYNGT!



Joaqiin the allmighty barnflicka

PEACE



Att inse vad man har...

Efter vidare eftertanke måste jag nog skriva lite mer. Kvällens girlsnight var ju faktiskt fylld av viktiga diskussionsämnen som hela tiden utmynnade i en sorts känsla. Med risk för att låta alltför seriös och sentimental (för alla vet väl att det är jag som avbryter alla seriösa diskussioner med en dryg kommentar för att slippa dem, vilket kanske egentligen bara grundar sig i att jag är rädd för att bli vuxen och, just det, SERIÖS) så vill jag bara sätta den i fokus en gång för alla. Man vet inte hur lyckligt lottad man är när man har vänner och relationer som mina. Jag hoppas att alla får uppleva den här känslan minst en gång i sitt i liv, gärna flera, helst av allt genom hela livet. Var rädd om dina älskade, en dag kan de tas ifrån dig...

För att wrap it all up bjussar ja på massa gamla fula bilder!
(och en hel del nya och rätt fagra!)















Jag älskar faktiskt er!

PEACE

Måndagen (som egentligen var en söndag)

En fucking awesomw helg. Helt nöjd med allt som livet gett mig en helg som denna. Fredagen skulle jag slickat i stjärten alla dar i veckan, lördagen var som en hästkuk i munnen och söndagen var helt oidentifierbar som söndag. Det e creepy när man chillat sönder på lördagskvällen och gått upp för att jobba på söndagen, hur all söndagsångest bara är puts veck eftersom man inbillat sig själv att det e måndag. Självklart kan det ha något att göra med den otroligt härliga avslutningen jag haft på kvällen med mina H to tha ärliga fuckhoe's Anna, Fina och Elin. Att så mycket sarkasm, självinsikt, killimagenskratt och seriösa diskussionen kan få plats i mitt rum, är enastående att se varje gång vi hänger. Platta lite hår och böj upp luggen, kanske lite dust it för att piffa till allt på slutet... MJAAAO! (ps. Elin, nu fick du så du teg va?)



PEACE


Saturday, dagen då soffan och jag kilar stadigt...

MahGOD, trodde verkligen att veckans jobb skulle ta kål på mig, det har lästs skvallertidnigar och bakats tårtor om vart annat. Krävande, INDEED... Skämt åsido så firades fredagskvällen med en utgång med min kära kamrat N to tha G (en riktig G är vad hon är). Det bjöds på förfest med härliga Déja vú känslor då lilla Olof, min partner in crime från husarö var på besök i de finare delarna av Stockholms förorter. Det blev kalasfylla för vissa, irländare & jamaicaner, Mosebacke och världens skönaste kommentar...

"- Hörru bryden haru en cigg å bjuda på?
-Nej tyvärr, det här e min sista...
- Men kom igen, vi kan väl dela?
- Damerna först vet du väl!
- Fuck u då!
-HÖRRU DIN FUCKING JÄVLA KNULLHORA!!!"

Jag trodde aldrig våran dröm om ett självklart scenario att använda den kommentaren
skulle komma, men igår kom det alltså tillslut! PRAISE THE LORD!

PEACE


One two three on to tha fo

Well Im peepin, and Im creepin, and Im creep-in
But I damn near got caught, cause my beeper kept beepin
Now its time for me to make my impression felt
So sit back, relax, and strap on your seatbelt
You never been on a ride like this befo
With a producer who can rap and control the maestro
At the same time with the dope rhyme that I kick
You know, and I know, I flow some ol funky shit
To add to my collection, the selection
Symbolizes dope, take a toke, but dont choke
If ya do, ya have no clue
O what me and my homey snoop dogg came to do...

Kanske borde bli rappARE istället för lärARE ?

PEACE


C feat. H to tha romeo

Ny musik för gangsta'skadade-öron. Mums!




PEACE

En ängel kom och gick

Runt om i världen finns det miljontals människor som var och en har sin egen känsla för stunden. Vissa skrattar sanslöst i samma sekund som någon gråter hejdlöst. Andra vinner högsta vinsten medan vissa förlorar det viktigaste man har. Varje minut, ja tillochmed varje sekund finns människor runt om i världen som faktiskt känner precis som du...



Ibland är det svårt... Låt det vara det...

PEACE

GRÅTT GRÅTT GRÅTT

Allt är grått och dimmigt geggigt. Jag får en smärre höstdepression som gör att jag varken kan tänka, jobba eller känna nått positivt alls. Det värken i kropp & själ, kanske kan helgen rädda? Allt blir så saknadsvärt..

Jag saknar många och massor..
- Att komma hem från jobbet en normal tid på dygnet och kunna lägga mig i sängen, titta på tv, göra en ansiktsmask, sortera nått, tända ljus och fila naglarna.
- Anna, Fina och Elin, MEST, sex in the city, pasta med tomatsås och fetaost, kikskratt och sarkasm...
- Fotboll, kyliga höstkvällar, blod svett och tårar!
- Partysommaren med Pocaah' Stinken Illern Habbe Jozoboy och resten, sena nätter, rosé, mystiska män och bakisluncher!
- Agneees, nyköping älskar vallentuna och vallentuna älskar nyköping
- Träningsmotivationen, vad händer med 2 timmar framför hogan knows best & the hills?
- Äventyr och roliga upptåg med lilla M-dawg, härlig man!
- Älskade underbara Christian, vart tog vi vägen?

Nog med sentimentalt dravvel, upp med hakan aaiiiiit?

PEACE


Gitarristen är tillbaka...

Har äntligen efter mycket om och men tagit tag i mig själv och fått gitarren omsträngad, vilket resulterar i att jag kommer kunna spela igen, vilket i SIN TUR forhoppningsvis resulterar i detta så småningom...



PEACE

Söt-syndromet

Jag älskar konceptet Tage som framkallade så nedrans mycket söt-kommentarer så jag blir helt snurrig. Varför är det ingen som kommenterar hur söt jag är när ja lägger in bilder på mig själv? Som den här tillexempel...



För övrigt är det kefft med uppdatering hos froodie, mest för att jag har väääärldens cp-sämsta dator hemma vilket i sin tur leder till att jag inte ens orkar försöka uppdatera hemmifrån. Borde köpa en bärbar dator som jag kan ha på mitt rum, jag inbillar mig att jag skulle bli världens bloggdrottning och uppdatera minst 6 gånger om dagen om jag skaffade en... tror att det kanske är lite väl positivt tänkande dock... Men däremot kan jag bjuda på lite favoritbloggar  i länkform som uppdaterar betydligt oftare än jag och som var dag lyser upp min nattsvarta tillvaro på kontoret!

Strider - min gode vän och vapendragare Jolimoli som skriver
och funderar kring olika intressanta ämnen
Enji - en gammal goding i mina bloggfavoriter som
tamefan aldrig slår fel, en riktigt G!
A&J - mina två favoritsystrar tar upp kampen om bloggsveriges
förstaplats på ett mycket underhållande sätt!


Håll till godo gott folk!
PEACE

RSS 2.0