Welcome to pukevillage

De senaste dygnen har varit som de flesta andra, ni vet, lata dagar med la famillia pa paradisstrander, inget tid & rum what so ever, natter fyllda med vilda fester nattbad och vackra soluppgangar, forutom for en sak. Puke came to town. Lillsiz J och var roomie FridaP har legat deckade som tva grasalar och spytt som aldrig forr. Jag och A-Dawg har forsokt halla oss undan sa gott det gar, men sen lugnade min kara mor mig med att det antagligen var matforgiftning och inte vinterkraket som hade flugit thai Air till Koh Tao.

Jag har fatt ata upp min alder i stora sackar idag, da jag hittils under resan inte varit speciellt dageneftersjuk en enda morgon. Men idag slog det till. Visst snart 23 ar val ingen alder pa en hast men vafan, man blir ju klenare och klenare. Dock var det lugna puckar, jag och A-Dawg slaggade pa stranden och badade tills vara nyllen hade skrumpnat ihop till enorma russin!

Imorgon blir sista dagen pa Koh Tao, och jag grater inombords. Vad som skulle vara tva dagar blev till en och en halv vecka men nu maste kosan styras vidare. Vi moter upp varldens basta Lauren & Lisa pa Koh Phangan och the party must go on. Men det ar mer an vemodigt att lamna alla underbara hombres...

PEACE

No longtiiime

Det ar en miljon grader varmt och nu ar jag inte langre transparent till fargen. BRA VA?!

PEACE

KarlekKarlekKarlek

Jag vill aldrig lammna Koh Tao, varldens underbarast o. Ett liv fyllt med chillin' partying, good food, den underbara familjen vi har bildat med mamma pappa barn och farbroder och den vackraste miljon. Cheesy, jag vet, men hur kan man inte alska det?

Igar var det brutal thaibox med la famillia och anhangare och det va underbart. Lite tumult i mitten av kvallen men en underbar natt. Vi bor vagg i vagg med le internetcafe sa det e bra att chilla pa :)

Numera anvander jag en specialkram fran apoteket till mitt enorma sar till rygg, de e sjukt! Imorgon ska jag get it done, den fina hemlighetisn, miiiiiph. Snart ska ni fa veta ivriga froodielasare (dvs typ Fina och Alx som ar dom anda som laser froodie.blogg.se!)

Ikvall lammnar vi strandens partynatter och byter det mot djungelmiljo. Kommer bli harligt. Time to go, middag om en timma, fyra ladies som ska duscha, valja klader och lagga pa sina nyllen. Tror knappt vi hinner...

PEACE

I've finally found what I'm lookin for

Efter en smutsig javla vecka pa varldens i sarklass samsta o koh samui (jag forstar inte for fem ore hur nagan nagonsin kan pasta annat) sa har vi antligen hittar our thaang. KOH TAO. Det ar fuckin paradise indeed och livet guppar runt som en boat upon the nile. Vi kom igar och har redan hunnit med late nate partying, awesome dinner, schteek, nya friendos, man man man i klasar. Det e helt sjukt, koh tao till skillnad fran smuts-samui, borde kallas the island of mr mcdreamy men. Alla ar hunkiga dykarman, ibland ljuger vi och sager att vi e hunkiga dykarkvinnor. Jag tror inte att de funkar..

Nu ar lammis-Anna har och joinar ocksa, det e skont med lite drag. Ikvall aer det nog relalalaxxa, aven fast jag som gammal i gejmet skulle kunna party all night every night (hahaha eeeh nej?). Idag fick jag oreos av Jennijjje, da blev ja glad :)

PEACE

Kraaaeftski

Mjao alla glada svenska katter. Det e jobbigt att va i Thailand, inga katter forstar mina laten, inte ens om ja mjaouar pa engelska eftersom dom knappt lar sig engelska har heller! I ovrigt e jag rood som en riktig kraftjavel, och glad som en liten thai-katt som precis atit leftovers fran en soptunna! Vi hangr sonder med Lauren och Lisa, vara nya vanner fran London. Det e bra, dom e coola vilket leder till att vi ser lite coolare ut an vi egentligen ar, ungefar som Joels tips och trix. Jag ar inte jatteimpad av Koh Samui, de e lite Ibiza kansla over det men vi har haft de naaaz anda. Vi har lekt Lost i djungeln och klattrat i berg, de va pain hela vagen upp, ja e numera dodligt radd for hojder.

Imorgon blir det Koh Tao for lite serious chillin och solande. Vi hoppas pa farskt kott i form av lillasiztah flajgel som landar i bangkok om ett par timmar. Sedan blir det Phiphi och Koh Phangnan before Bangkok som ar var final destination. Det finns massa slemmiga typer som borde fa kuken avcuttad, som tur e har Lisas stalker thaiboi Mowgli lart oss hur man sager javla elefantskalle, som bestyder att personen i fraga man sager det till har liten kuk. Tack Mowgli.

Sen forra inlagget skrevs har allt hunnit sjunka in, nu e jag inte langre mrs angest utan mer mrs chillin. Det e good. Nu ska jag leta efter mina skor pa stranden. Miiiiph. Ni aer alla saknade, believe me!

PEACE

A tiny sign of life

Viva la vida. Livin la vida loca. You can have whatever you like. Koh Samui is the shit. Vadret har inte varit the shit, eller jo det e precis det de har. Ingen branna sa langt ogat nar. Men de e najs anda. Bratpacking ar flashigt. Pappa, pengarna e slut sa du vet. Need some more :)

Det e sjukt hur livet inte riktigt beror en har nere. Inget kanns liksom pa riktigt. Vi lever i en latsasvarld dar man kan springa runt utan tjocka klader med drinkar i varje hand och skratta dagarna i anda, och nar dagen tar slut kommer natten, och karusellen snurrar fortare an man hinner blinka. Inga telfoner, inga televisioner inga masten. Det kanns konstigt, och inte helt bekvamt an. Tiden gar sa sjukt sakta, det kanns redan som man har varit har for alltid.

Ibland kommer en marklig kansla i maggropen, en kansla av saknad. En kansla som jag inte trodde skulle komma forran om ett par dagar kanske nan vecka, men nu ar den redan har. Spreenky spokar i mitt huvud, min blonda vapendragare star inte vid min sida, brosttrion ar incomplet, en valpunge saknas, pojken med sammetsogonen gor det svart att andas, fina familjen koko ar for bra.

Kanske kommer alla kanslorna pa en och samma gang som legenden sjong en gang. Kanske ar det efterdyningar av en hard natt med dansdansdans drinkar nya bekantskaper och en andlos strom av vralande som ger kanslan fart, men nu ar den har. Men jag ar har ocksa...

PEACE

Känns som om allt som jag gör är bara repetition Repeterar, upprepar ord.

Kan de va sant ska de sluta såhär för oss
Känner mig så vilsen i vårt nyckelkosmos
Jag har gått loss på alla känslor mitt ord till trots
Men förståt jag är en fighter slutar aldirg slåss
Kanske sant att min lott är att alltid vänta
Men en man på min post slutar aldrig kämpa



-Mange
Det ryter & river av vårkänslor 08

PEACE


Snacka massa skit ja ha'nte alls panik?



Ni vet när inget går. Packning, schizofreni, magkänsla, stress, likgiltighet, tänktänktänk, sms...

PEACE


Småsmå kottar <3

Shit vad blödigt. Ibland bara rinner det över. En heeelt underbar grupp med små små vinter-vättar som konfirmerats klart just i skrivandets stund. Jag är som en höna som blir av med alla sina kycklingar, och JA, I shead a few tears på köpet. Sicka rara små töser och gossar..

  
  

PEACE

En kväll i gangstah'ville

Vill ha en gangsterbrud, inget stek, ingen barnlek
Rånar gamla polare från förr som svek.
Farlig men härlig, het men aldrig besvärlig
bär är en pistol och i sängen är hon bäst, ärligt.

Hon e så snygg, fan du kan bara gissa
Sippar på en öl, rullar upp en rizla.
Hon har charm, fintar alltid lagens arm
Glider in på bion om polisen får ett larm.
Vi bär Carrhart och läder, skiter i alla väder
På alla hjärtans dag är vi ute och gör räder.
Ingen att skylla på hon skäms inte ändå
När vi har sex är det mitt namn hon skriker så...

Inte stroppig men inte heller loppig
Latjar med knivar på kvällen med min hottie
Den här går ut till alla gangstertjejer
Ge mig en ghettobrud skiter i vad alla säger

Ge mig gangsterbrud
En gangsterbrud
Behöver gangsterbrud, yo
En gangsterbrud
Vill dansa gangsterboogie med min gangsterbrud
Behöver gangsterbrud
Vill ha en gansterbrud
Hon vill partaja med polare och dricka bärs
Häller ut lite för de som sjungit sin sista vers.
Inget skämt, det här e sånt som hänt
Hon går ut och köper vapen som present.



Sjuka grejjer utspelade sig natten mellan den 14 & 15 mars..

PEACE


Så vackert, slutar andas, glömmer var jag är, jag bara blundar, lyssnar, njuter av din värld



Du är tunn som luft
Du är nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är jag nästan perfekt
Du gör mig lugn jag klär i din andedräkt
Du gör mig lugn du är nästan perfekt

PEACE


En fjolla av högsta rang!

När man duschar hos sitt hjärtegryn så får man lätt backflashes från "hejvisitterihop,drickervinvarjedag,rökerförmycketcigaretternätternaigenomochtittarpåSATC!"-tiden. Jag har exakt samma schampo hemma men det luktar inte samma i mylittleponnyradhuset som i ormstameadows. Det är mysigt. igår var det också mysigt, och imorse. Jag är en sucker for fjanterier, inget nytt. Ibland kommer människor in i ens liv vid helt fel tillfälle, men ändå är det så rätt. Mjuk hud, heta nätter och kemi till stjärnorna och tillbaka. Tssss...

PEACE


Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna



Imorgon blir en tuff dag. Men frida är stark. Man blir det efter ett tag. Stark alltså.
Kvällen kommer bli mjuk, mjuk hos finafina du. Känna & Andas.

PEACE


Shupshuptjeeeena!

Passa er. Jag har fett schyssta gangstaeh kiddO's som säljer rättvisemärkta varor i mitt crew!



PEACE


ReLOAD?

Hur e hela världen ska jag kunna switch to sunnymode och börja packa ihop mitt liv för att hitta harmoni på en strand i ett varmt land när det snoeeeeeawr hela tiden. Jag blir som en liten liten vätte som bara vill hoppa och studdsa i snödrivor. Åka puder, pressa stålkanter i breda pister & snöbollskriga. Miiiiiiph...



Kom å hjälp mig att packa maaaaaami :/

PEACE

Värsta katten azzå BREE!

Hej pojken med dom grönaste ögonen i Sverige..
Du är så fin, kul att du kunde komma!
Jag räknar våra timmar..
Du gör mig helt,
TOKIG!



PEACE


Snoeeee :]

Imorse var det massa snö igen! Me like!



PEACE

Till Elin

På måndag :D



PEACE


Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn..

Jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt om mannen myten legenden. Jag ångrar mig. Förr förstod jag inte. Nu gör jag det. Att man ska vara så nedrans envis ibland. Det har tagit långt tid. Men nu är han här för att stanna. Som en revolt 1, 2 & 3. Rakt in i mitt arma ungdomshjärta...



Ett extra "förlåtjaedumihuvudetsomintelyssnarförståtänkersen" till kusin Marie, sockerALX, finfinaAGG. Förlåt för att jag inte gav honom en chans. Men nu är jag fast. Föralltidevigthelatiden!

Jag är kär i en ängel..

PEACE


På min unicorn, jag rider fram på min unicorn

Igår chillade jag sönder med en manchesterman.
Han kom förbi för att uppa mig på all Londonmjusik.
Nu tankas det caspa/rusko/basement/sway/dialatedpeople/skinnyman
för fulla muggar i mylittleponnyrummet.
Tur att det finns folm som kan mata mig med musik,
jag gillar att lyssna men då vill jag ha det serverat på en silvertallrik!

 

Nu är det jobbjobbjobb :) Snart är det inte mer jobbjobbjobb, utan solsolsol!

PEACE


Och alldeles nyss så fick jag lyssna till ditt skratt, och du berättade att du sakna mig inatt, det gör jag med...

Du är fin - Jag är fjantig som få
Du är mjuk - Jag är svag
Ditt hår är ruffsigt - Mitt hår är bara trassel
Din säng är varm - Min säng är trist



Nanananana vi flygeeer..

PEACE


Jurassic 5



Varför har inte alla människor en stor luden djurkostym till vardags?

PEACE

At the office..

Joel & Frida är lyriska över den nya Årefilmen som Joel har knåpat ihop under nattens mörka timmar. De funderar på när de kan visa den, finns det en möjlighet att göra det redan på onsdag? Följande samtal utspelas..

- Simon vad händer på SKU på onsdag?
- Hrmkthf
- Hmm.. Va sa du?
- Plfhkdjf
- Ehh.. okej

- Va sa han?
- Ingen aning..

Det är härligt med samspelet nere i bunkern ibland...

PEACE


Still hyped



Baseline Baby!

PEACE

Kärleksljud

Jag är helt såld. ÄNTLIGEN är the Album här. Om du springer på en fjantig brud på stan som tossar uppåner med lurar i snäckorna och är helt okontaktbar, then it's probably me. Lorentz & M.Sakarias, eran kärleksjoos gör mig tokig. Miaow :)



PEACE


Birthday on the Countryside

Åh vad frisk & kry jag blev av all lantluft! Jag hade satsat mina kort på en lugn å fin kväll i goda vänners lag. Lite sällskapsspel, lite brasa, lite vin och på in höjd lite fnitter. Men där hög jag i sten (en sån hejjare jag har blivit på att slänga in random ordstäv och klyschiga uttryck!). Kvällen vart B E A utiiiifully najs och det var Mayhem hela natten lång. Hoppas BirthdaykiddO är nöjd, han är ju trots allt halvvägs till 50! Nu e det Beck med chickenwing, müsiiit.

Kan man skolka från vuxenlivet hela dagen imorgon å ligga å pussas istället ^^?



PEACE


Chillweekend ála GRANDE

Den naturliga uppföljningen på en mysig hemmakväll med middag & rödtjut igår är självklart en liten naturupplevelse såhär på lördagen! Men då jag inte är helt återställd (dock hoppade tre stora gubbar med konsistens som gelehallon upp ur min hals imorse så vi är på god väg!) så väljer jag ett milt allternativ. Idag blir det landethäng utanför Grisslehamn med stickad tröja, raggisar och en jävla massa män. Då vi endast är två små tösabitar med en hel drös gossar så åker the ironpanties på i förebyggande syfte!



PEACE


Happy camper campin' in on a Friday

Trots sjukadommen plockade jag upp underbara sistah'z Flajgel för lite täbban häng. Det blev ett par löparpjucks till middlesistah' en bikini till lillsistah' och en macka för bigsistah'. Fair and square. Åh glatt besked också att lillasyster möter upp på en tropisk ö den 23e, ska smaka det, CRABgaaaal :)

På kvällen mös vi allt till det med romantic dinner för tre, några pavor vin och djupa samtal om allt och inget. Herregud va länge sen en fredag serverades hemma, helstekt med goda vänner och med en såssymfoni av bra musik till. Detta hände ikväll. Jag, Jen & Dan flödade runt i mitt vardagsrum till toner av the ark for old times sake och talade minnen, framtid och ansvar. Välbefinnandet stod vid min sida hela kvällen och har nu gosat ner sig i min säng och väntar ivrigt på att omfammna mig i natten. Sweet.



PEACE


Third's a charm

ÄNTLIGEN, äntligen har jag gjort slag i saken. I typ tre veckor har min tandkräm varit slut. Alltså inte lite slut, utan HELT slut. Så varje tandborstning har varit ett projekt, ner för trappan hämta tandkräm, upp för trappan borsta, ned för trappan lämmna, upp för trappan osv. Jag har haft höga ambitioner vad gäller tandkrämsinköp och försökt flera gånger utan resultat. Men så idag, en vacker dag i Mars kom jag på det, att ja skulle köpa en, när vi faktiskt var inne i en butik. I'm sooo good *doing the carltondance*



PEACE


Min älskling har ett hjärta av snö

Jag blir så stolt över dig min chickenwing, du visar att det går.
Du ger mig hopp & styrka och visar vägen i dina trasiga tygskor.
Jag vill krama dig hårdast. MJAO!



PEACE


Alla vill ligga med sop(p)an?

Sjukt lite blogg kreativitet i den hemska sjukdommen.
Tur att man kan hänvisa till bloggande vänninor,
som beskrivit dagens smstrafik..

BALLEN

PEACE



FridiiFLUUU



Jag blir en fjolla av att sitta hemma själv å va sjuk?

PEACE


Dagen då all tid försvann

Idag har jag legat i min säng. Ja det har jag. Jag har inte bloggat, jag har inte kollat på nån av alla serier ja borde kolla på, ja har inte läst nån av de böcker ja borde läsa, jag har inte plockat i mitt rum, sorterat nått eller ens orkar laga nån mat. För jag har legat i sängen. Vad kul bloggen blir när man gör så mycket. Fitt-influensa!

PEACE


Ett sista försök

Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?
(om jag fortsätter tala i gåtor kanske banankvinnan ringer mig...)

PEACE

If you guys were my candy kanes I'd be a fuckin huge tree



PEACE


I'm off solid grounds

Klockan slår åtta. Min kropp är vaken, sinnet likaså. Hur gick det till? Jag tror det var när ja slutade gå å lägga mig klockan 4 och tvingade mig själv att vända tillbaka dygnet. Jag funderar. Det skulle kunna bli ledordet för 2009 so far. "Att fundera". Eller nej, oanad styrka kanske skulle passa bättre. Eller ett knippe vänner bättre än man kunde ana. Jag vet inte. Men skillnad är det, och ska bli. Fjärilarna i magen är fjantiga som en 13årings, men kanske desto viktigare. När jag tittar ut ur mina trasiga ögon och in igenom dina mjuka landar jag i ett tillstånd av välbefinnande. Det kanske räcker. So far so good. Jag kräver inget av dig, du har hjälp mig tillräckligt. Du är så mjuk :)



PEACE


Nynyny

Idag tröttnade jag på att vänta. Jag tröttnade på att jämföra. Jag tröttnade på att vara en velande jävel och plockade ut en ny lur hos telenor. Ja ni hörde mig, TELENOR. Jag vet att al inte blir lycklig i hjertat av telenor, att de tydligen är dyrt att ringa mig. Tuff luck, jag får väl ringa mina vänner istället. Skit samma, det jag egentligen skulle komma till var att när ja väl köpt ny lur och satt in mitt gamla minneskort från motorolan (som levde för en lång lång tid sen) så hittade jag massa skojjsiga bilder. Jag funderar på att fejjsboka upp skiten, det vore skoj. Jag tror dock inte att alla som är med på bilderna skulle uppskatta det :)

Här kommer en kunglig bild från Vallentuna C parkering iaf. MUMS!



PEACE


Värk

Jag har ingenting att säga till mitt försvar. Jag har kunnat skrivit var dag sedan det bar av till Åre men tiden och orken har trytit. Nu skriver jag. Hej hej hallå. Jag e sjuk, det värker överallt. BLÄ.

Jag ålar runt i sängen och luktar. Jag luktar linement för cp-ryggen, tur att NaprapatGöran ska smeka upp mig på fredag. mina kläder luktar pannkaks-os från misslyckat frukostförsök, genomsnittstjockleken på pannkisarna va väl ett par centimeter. Det luktar pojke i min säng, lite ovant det medges, men för första gången på länge helt okej...

En fin helg med fina du och du och du. Jag saknar allt & ingenting. Snart åker vi...



PEACE


RSS 2.0