Late night chatt'

Ibland så är det SÅ värt att vara ledare. När man märker att man gör skillnad i unga människors liv...
Jag gör skillnad, och ska fortsätta med det!

PEACE

Min nya kärlek

Jag har fått en tjej. Ja fick en dikt av henne idag, hon e söt :)

Det jag nu vill säga dig,
kommer rakt från hjärtat i mig.
Hur jag ska börja är inte lätt,
sitter nu & sliter & stinker svett.
Spice Girls & Coca Cola,
jag vet många som vill gräva i din håla.
Du är som sommarens sol,
och så vill jag bada med dig i min pool.
Fast jag har ingen pool än,
så vi kan ju ta det sen...
Jag tar en godis och tänker FRIIIDA,
vet faktiskt många som dig vill rida.
Fast man säger nog tvärtom,
att de liksom vill att du ska rida dom.
Alltså, jag vill ha dig under en gran,
& om nio månader ska du föda vårt barn.

Möt mig i månskenet...
Så jag kan smeka dig på lårbenet.

Puss puss puss & hej,
du är en FINFIN tjej!



PEACE

Stackars lilla bröli

Hej dagboken.
Bröli e söt, men nu blöder hon näsblod uppåner i min soffa =(
Jag har rott på sjön idag. Det va kul.
Jag tror ja har bränt mig, annars inget nytt!

PEACE

Sickos in tha house

Åh läger e najs, baciller som frodas och virus som sprids i stora lass. Jag har hittills klarat mig rätt bra men tyvärr verkar det ha slagit till nu. Snor snor mera snora, mera snor har ingen haft. Halsont som en gnu och uppsvullen vattenskalle. Nice. Mitt nya must-have e ju lätt mucoangin, läkemedlet med det töntigaste namnet norr om ekvatorn.

Som om det inte vore nog att ledarna e krassliga så har vi pillertorskar i konfisgänget också! Vi har hittills delat ut painkillers för typ 1500 pix och förråden är påfyllda 2 ggr. Yeah.

Förövrigt kanske det vore en idé att sova för att orka med en rättvisedag imorgon med
sopsortering och tredje världen hysteri. Think I will!



PEACE

ork

Ibland rinner allt bara ur en. Hur ska man orka?

Fashionstatement G-näs

Den typiska lägeroutfitten




♣ Sköna funktionella stövlar som tål mycket vatten, eftersom
det ALLTID regnar i småland!
♣ En schysst tissha behövs alltid för att liva upp det
annars mycket sunkiga modet!
♣ Ett par riktigt rackiga mjukisbyxor att glida omkring i,
byxan är mycket viktig då den spelar en central roll i outfitten
♣ En enorm sjal att svepa in sig i vid alla väderlekar,
regn, sol, kyla eller myggväder. Obetalbart!
♣ Självklart schteekiga brillor för att hålla hoppet vid liv
om att en dag få en strimma sol på sin vita kropp
♣ Sist men ABSOLUT inte minst, ett fett ur för att va med i matchen,
och kunna hålla koll på alla tider och samlingar!

PEACE

Big-cityrollin'

2 veckor in the fucking woods kan ibland bli lite långdraget och trots SATC-shoebox och internet så behöver man ibland komma till civilisationen. I detta fall blev det den stora metropolen Jönköping. Tro't eller ej men staden har sin charm med sjöläge vid vätterns strand och genuina små butiker. Jeppes favrit blev det lilla bageriet med hemgjorda bakverk. Jag höll på att ta livet av mig när ja stötte ihop med mina old time lovers inne på Scorett på A6 shoppingmall. I täbban fanns de inte i rätt size och i le big city Stockholm så fanns de inte alls. I fuckin' Jönköping fanns de, i rätt storlek, och nedsatta med 300 spänn, och vad fanns på mitt konto? INTE ETT JÄVLA DUGG. Mjäääkigt som fan. Så ja köpte en teletubbies DVD till Sixten på ICA istället. TJOFLÖJT!

PEACE

Spoontajm

Smålands djupa skogar 00.51 lägerdag 5

Allt flyter förvånansvärt bra. Ledarna retar inte gallfeber på varandra än, potatisen är lika smulig som vanligt, regnet öser ner i sin ordning och konfirmanderna har hakat på alla internskämt vi använt oss av de senaste 5 dygnen. Sweet. Dock har pesten spridit sig som vinden över gården och var och varannan kotte är insjunad i någon konstig symptom som verkar vara värre än SARS. Dock har jag själv och min trogne bundsförvant brölimöli inte åkt på minsta lilla... ÄN! Jag bara väntar på storsmällen, och tro mig, det är bara en tidsfråga innan febern knackar på min pärleport och halsontet rotar sig i mitt svalg. DAMN!

Alldeles strax ska jag kojjsa ner mig och spoona enten som värmt min säng till bredden. Dock är det något som stör mig. Jag vet inte vad och jag vet inte varför men något är det. Jag kanske borde ta mig i kragen och ring lite imorgon, jag saknar ju faktiskt en del folk at home!



PEACE

Tjenatjena, årets solbränna?

Latenight G-näs. Lite coke, lite hundtrick samt en hel del män. Det är vad som ligger på bordet just nu. Skulle signat bloggish igår men monster uppkopplingen är inte direkt 100% i stugan, hey missförstå mig rätt, ja klagar inte, men ibland är det segare än en halvfärdig polkagris från Gränna (som ja och molie funderar på att ta en eftermiddagstur till för att fika och köpa krimskrams)!

De känns som att det e rätt skönt att komma iväg och få distans till allt därhemma, men samtidigt lite ovant och kanke till och med lite vemodigt. Man vet inte vad man har förrän man saknar det...



PEACE

Kattig birthday!

Dags att slänga en påse grattis till sötillern som fyller år idag!



Mjaaaaousie söta tjej!!
Congratz'

PEACE

Mjaaaosi



Ibland saknar man folk,
nu saknar man en Stina...

PEACE

Modeswitch

Smålands djupa skogar 01.19 onsdag.

Herr Ågren har smygit omkring och våldtagit mina tankar de senaste två dygnen då ja helt plötsligt insett det faktum som var på väg att förverkligas. Konfirmationsläger. Läger equals jobb i massor och total isolering från omvärlden i två veckor. Tyvärr påverkade detta konstaterande både mitt humör och mitt positiva tänkande negativt... Bla bla bla, nu till själva prestigen i kråksången. Det kändes sucky men nu är jag en happy gaal igen. Ja sitter nämligen i min egna lilla stuga med eget badrum (och dusch, HALLELUJA) och skriver blogginlägg från en dator (hör och häpna) med trådlöst bredband (YIPPIEKAIYEY) samt tittar på SATC på vår hyffsat stora TV med tillhörande rosa playstation, what's the deal? Och som om inte detta vore nog så verkar konfisarna vara a little piece of heaven so far och är både intresserade och lägger sig när man ber dem. Kontentan av denna fucked up story är ifs mest tragisk men beundransvärt ärlig, vi lever i ett samhälle där omvärlden måste nås via mobiler, teve, internet 24-7, och om vi inte får vår beskärda del av kakan så funkar vi inte normalt. och THANK GOD (passande va =D) så kommer jag få kakan hela dagen varje dag ända tills mina arma fötter klampar innanför dörren till civilisationen igen! BOYAAAH



PEACE

Lately I've been taking on a lovah...



I walked, I ran, I jumped, I flew
Right off the ground to float to you
There's no gravity to hold me down for real..

U know gaal



welcome to LOVAHVILLE
PEACE


Gaaaal's nite

Hur überwunderfull e det inte att hänga med sina gaals och pumpa negerdunk, sippa vin och snacka mest bullshiaaat innan man ska till tha fuckin woods två veckor å leva. MEST nice. Det e ungefär så långt ja sträcker mig på bloggkreativitetsfronten en kväll som denna. Yeaaaah!

PEACE

Vad har vi egentligen



PEACE

New cravings

Helt plötsligt satt jag en dag och funderade.. Någonting var jag sugen på, men ja kom inte på vad det var. Sen plötsligt föll poletten ner, det var bloggen som saknades! Det fungerar alltså, att ta ett sommarlov, att vila sig i form tänkte jag. Jag sprang på lätta steg upp till datorn för att logga in och skriva mitt comeback-inlägg, då visade det sig att det var plattformsbyte på G, så först idag kunde ja skriva. Efterlängtat, JA! Bra timing, NEJ! Åker ju till Sveriges L.A på tisdag, Gransnäs. Jag tror det blir svårt med bloggishness from there. Men att hoppas på till kommande veckor, JAAA!

PEACE

RSS 2.0