C'mon baby let me take you back...



PEACE

Tage <3

Många bloggprojekt är på G, jag tänker alltid att ja ska skriva sjukt mycket bra saker. Det största problemet är att jag inte kommer ihåg det när jag väl har tid att sätta mig och skriva. Nu kommer jag faktiskt ihåg två bra saker men har inte tid. Bra tajming <3 Men imorgon (haha trodde jag det själv, kanske snarare den närmsta veckan) kommer det två bra saker. Nr 1 = lite reklam för grymma bloggar som jag själv spenderar tid på. Nr 2 = De bästa quote'sen från ett gäng härliga låtar. BRA SKIT! Så länge bjuder jag på lite socker for tha mind iform av den nya mannen i mitt liv, TAGGEN!

           

PEACE


Insane in the membrane

10 långa nätter + 10 långa dagar = en sjuhelvetes för lång bloggpaus. Omedveten of course. Jag har varken haft tid eller lust att komma ihåg bloggishen denna vecka och helg. Fy fasiken va mycket det är att göra om man jobbar som vikarie åt en meanmean blowing tree workin'mashine. Dock har jag haft lite välbehövlig vila både torsdag fredag lördag och söndag men vad hjälper det? Jag som trodde jag var över stadiet söndagsångest, men nicht! Idag tog den inte fart förrän efter hemkomst vid artontiden, och denna gång var den utlösande faktorn minnet av den hemska människan jag var igårkväll. Jag hade ett litet B-day Bash at my place men tydligen sprang jag runt som en apa-full höna hela kvällen och neglectade alla mina vänner åt både höger och vänster. Stort AJM SORRY till alla som kände sig värre behandlade än en lort i Sahara! Resten av min ångest handlar nog bara om min fucked up brain. Ja vet inte alls vad jag håller på med längre, och inte vet jag heller hur ja ska ta reda på det. Just nu känns det bara som att ja tänker köra på och ignorera det faktum att jag håller på att bli mentally insane. kör bara?

PEACE

Hoemix

Jobbet tar all tid, pallar inte ens skriva, har noll inspiration + att ja inte ens hinner på jobbet + att homecompien är helt mjaousad i nyllet. Snart blir det Gossip Gaaaaal me en liten M-sluut! Just chillin in the church e inte lika kul längre...

PEACE


Tyng?



PEACE

One more 4 ANNA!



ANNA KÄLLSTRÖM?

PEACE

Keffad

Ibland blir det ju helt jävla keffat i hjärnan och det känns som att man bara stirrar rakt fram och inte gör någonting. Ungefär så har hela min fuckin' efter middag sett ut. Det är helt sanslöst hur körd man kan bli. Har typ rökt ett pkt cigaretter och druckit 2 liter Juice, och inte fan blev det bättre av det. Galet mycket tankar som surrar runt och stör min existens. Jobb, träning, friendos, hemliga människor och massa annat crap. Inte heller Goda Dagars Magi på maxvolym (som annars är som socker för hjärtat), psykbryt, ett phonecall me M-Dawg eller ett helt paket med extra starka fishermansfriendooooooos hjälpte... What to do?!

Kanske ett blogginlägg hjälper??



PEACE


I don't like it unless it's brand new...



TYNG!
"-I'm "whack"tose intolerant"

PEACE

"-You tryin' to steal ma heart shawty?"

O beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado!
En mening som i princip skulle kunna beskriva det mesta just nu. I'm all fucked up that's foo'shooo' PUNKT!

Mjaao! Alltså allt e så himla uppåner. Vadfan ska detta betyda? Qu'est-ce que c'est?
I don't know nothing no more!

All I know is that I love it when you call me Shawty...

PEACE


Well, I'm done

Jag har äntligen funnit dem....

PEACE


En femårings bekännelser...

Snart är jag ännu ett år vuxnare. Trots att jag bor me två föräldrar som inte tycks förstå att jag faktiskt i alla fall försöker bli vuxen, och trots att ja e nästan yngst på jobbet så blir jag (hör och häpna) 22 år gammal den 25e September. Dessvärre så vet jag inte riktigt vad ja ska ta mig till då min mor väldigt klart och tydligt gjorde mig införstådd i att jag kunde se mig om i r**en om att få ha födelsedagsfest. Jag böjde mig då till en stillsam middag och även tillslut till ett litet ynka kafferep, men ONEJ, ja fick ingenting... Why god why? Därför tänker jag i alla fall önska mig massa dyra, ytliga, orealistiska saker av mina päron som straff. BAHA! Förresten är det ingen idé att du försöker komma ihåg min födelsedag, jag kommer ändå inte komma ihåg din (eller ens försöka komma ihåg den? JAAA, jag är lite bitter...?




• Någon form av fläskig klocka, se ovan.. (eller kanske den lila versionen av Tritoniklockan. MUMS!)



• En söt hundvalp med tillhörande accessoarer!



• En rosa laptop, helst, annars en annan (bara den är dyr och bra?) :)



• En AP-NAJS tissha från drellas.se, fett tyng, helst i största storleken så det kan bli en klänning!



• Favorithalsbandet från kyssjohanna...



• En helkroppsspegel så jag slipper hoppa upp och ner i badrummet innan ja ska gå ut. :P
(jag hade en alldeles utmärkt spegel men det var visst nån som tog sönder den...)



• En ny mobil är ju rätt najs?  mjaaooo....


TACK PÅ FÖRHAND MAMMA OCH PAPPA
(eller annan vänlig människa som köper nått dyrt och onödigt)
(ps. som vanligt är det inte tjejen i filmen som har skrivit brevet...)

PEACE


The man, the myth...

Dagens must have är helt klart ett inlägg om den übersköna, megaheta mostwanted-amerikanske-designern, MARC JACOBS. Den 45 åriga superhunken pendlar mellan Paris och London då han både designar för egna märket Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs samt för franska modehuset Louis Vuitton. År 2007 hann han med både att rankas som den åttonde mäktigaste affärsmannen enligt out magazine plus att lägga in sig på rehab för drog och alkoholmissbruk. Tyvärr är han uttalat gay (typiskt va?) så vill man ha en piece of the Marc-COOKie så får man nog vara beredd på att kräla och gapa stort, och kanske även göra en könsoperation! Däremot kan man alltid vila ögonen på denna godbit, och självfallet också på hans underbara skapelser!

"What I prefer is that even if someone feels hedonistic, they don't look it. Curiosity about sex is much more interesting to me than domination. ... My clothes are not hot. Never. Never"
-Marc Jacobs

(I'm sorry mr Jacobs but you make us HOT!)



       

PEACE

Personifierad



Förklaring överflödig.
(ps. jag gör mina knipövningar var dag)

PEACE

Hunting

Tre gånger fan combo, fan fan fan, som min kära vän big E hade sagt. Jag är halv inombords.. Varje helg trånar jag efter alla dessa vackra ting som trippar omkring. Varje vecka försöker jag tvinga mig själv att köpa. Varje gång går det åt skogen. Varför finns det inte bara ett par perfekta svart parteeey shoes med stabil klack, som e hyffsat sköna, som ger snygg figur och ser skyhöga ut trots att det är normal höjd så man kan gå i dem all night long, plus morgonen efter? VARFÖR??? (är det för mycket begärt? Okej det kanske är det men come on man, ja e värd detta!)


PEACE


Paris is bleeding...

Fick en liten härlig kick idag när ja kikade runt på mina favvo nät-shoppar och såg att mitt "vill-ha" halsband nr ett var på REA hos kyssjohanna! Var ju tvungen att klicka hem det, hoppas det passar och inte hamnar mitt i dekoltaget som disney couture halsbandet jag beställde i våras. Nu är det endast en craving som saknas från kyssjohanna, och det är "We're all mad here"-halsbandet med den über-psykadeliska alice i underlandet katten som jag trånar efter minst en gång i veckan, snart snart snart ska det också få flytta hem till mig...



Underbart från Alex & Chloe's Black diamond collection,
strax i en brevlåda nära mig ;)

Top of the Top

Det är inte ok när man flippar runt på IPPI och inte hittar nån musik som man egentligen vill lyssna på. Kan va på G med ett par låtar som min real nigga friendo en to tha G tipsade om igår, men just nu är Lazee king of my heart...



PEACE

It's a kissing thing...

Mycket slött på bloggfronten. Från att medvetet sunka under ledigheten till att inte hinna med nytt jobb och nya arbetsuppgifter. Geeeesus.

Dock har helgen som sig bör, varit enormt givande och läcker. En torsdagskväll med goda vänner, vinfniss, fladdrande ögonlock. En vild fredag med allt och lite där till. Trevlig middag, bra talk med en trogen följeslagare, skratt på buss, Marie Laveau, sweet (oh so sweet) kisses, äckliga kaniner med halva klänningar, efterfest med en sjögurka och en man i snygg jacka. Lördagen höll måttet trots trötta små ögon i början. Ösregn, bra tjejfest, slickslick-parteey, 3 flickor som skiljs åt i natten för olika destinationer, mys i stor soffa, balkongutsikt över Stockholms soluppgång, härlig känsla, ett fjun i rosengården :)

Kan det inte bara snälla fungera nudå. eller. kanske?

PEACE
♥ 

RSS 2.0