Supahmaaen

Sitter på kontoret på en fredag. SNARK! Har vart borta mkt i veckan så this is my duty!

Behövde en liten "pick-me-up", jag hittade den här. mums!


1-14

1. Vakna alldeles för sent.
2. Inte hinna duscha/sminka/fixa.
3. Adventsgudstjänst i kyrkan me småttingarna.
4. Hämta kära svärmor.
5. Sitta på akuten i 5 timmar.
6. Köpa en julis till älskade Jess i Mörby.
7. Donkhänga med Enji i Täbban.
8. Roadtripp med Jess till Ghettoberga.
9. Köpa många godisar med Enj, Jess å Maz
10. Mata Jess för att sprida lycka.
11. Kontors/blogghäng.
12. Ledarutbildning med kexen.
13. Lämna en stor otymplig Saab.
14. Hemmets lugna vrå.

gurkaaaaa

promenix

Degat i sängen hela morgonen och pumpat DH, nu är det bara 3 avsnitt kvar i min lilla box. Det är ju alltid lite ledsamt =( Får försöka hitta en ny favoritserie att sträckse, har nämligen svårt att vänta en vecka på nästa avsnitt! Efter 4 avsnitt i alla fall, så snacka ja lite me Joxx och vi bestämde oss för en uppfriskande promenad. GOOD, lite syre och sol för att inte deppa ihop totalt. Ja försökte pracka på honom både det ena och det andra, bland annat en flickvän och ett dopp i Vallentunasjön, båda blev total failure. Det förstnämnda ska dock jobbad en del på =D

Peace

Dillon Rogers

Läder armbanden väckte mycket habegär hos omgivningen, vilket ja förstår, dock hade jag glömt skriva ut var man kan köpa dem. Man får nog söka på Dillon rogers bracelets och leta efter en sida som skickar till sverige, ja har inte riktigt hittat någon än, tyvärr men ja letar fortfarande!

höstdeppet

Jag förstår inte. Min lilla människogärna kan inte fatta varför det ska va så jävligt den här årstiden? Egentligen borde vi människor va friska pigga och glada efter sommaren, men nej nej. Nedstämdheten river oss i halsen tills vi blöder och täpper igen våra små näsor som den värsta förkylningen, och det värsta är att inte ens neseril med menthol hjälper. Det gör så ont, så ont så man knappt orkar stå på benen, än mindre engagera sig i minsta lilla sociala sammanstrålning. Fan. Alla drabbar den, i större eller mindre utsträckning...

Hålla ut och gör det lilla man kan. Mysa ner i sängen med lite tända ljus och favoritprogramet kanske. Fossa sönder lungorna tills man kräks? Ni förstår, pessimismen tar över ens sinne och klöser klorna i magen på alla som försöker liva upp stämningen. Kanske skulle det va lite lättare att få kärlek tillbaka, men den verkar ha flugit sin kos som en flyttfågel. Kanske kommer den tillbaka till våren?

rasmus mitt hjärta!

Du är så fin,
fin som en mandarin.
Du är så söt,
så söt så jag blir blöt.
Du är så go,
jag vill att du ska vara min ko.
Du är så len
så len så jag blir klen.
Du e så mjuk,
så mjuk så jag blir sjuk.
Du är sjukt snygg,
så snygg så jag blir skygg.
Du är mest het,
ingen så het jag vet =)
Men mest av allt e du min vän,
jag ska aldrig glömma dig igen!!

image45


must have

Underbart söta armband av läder med ett lås i metall. Toppar just nu mina christmas cravings, vill ha!

image44
Silver- Peace Love Hapiness
Guld - What goes around comes around
Rött - Live with passion
Orange - What goes around comes around
Svart - What don't kill you makes you stronger
Blått - Everything happens for a reason

Silver,rött och svart är mina personliga favoriter när det kommer till texten, men guld är ju fin att se på. Men som man brukar säga allt är inte guld som glimmar. Kanske är det den röda som toppar listan? Vad tycks?


Halleluja Moment!

Det är inte ofta jag använder det utnötta-smutsiga-kishti-wannabe-ordet men idag gör jag det! Jag förstår om folk inte kommer tro ett dyft på det jag skriver men I DON'T CARE, för ja vet att det va grymt =)

Mirakel nr 1. (shit säg inget till Jesus för då kanske han lackar för att jag kallar mina små händelser mirakel)

*När jag efter 2 timmar framför animalplanet tillsammans med korv med bröd och princesstårta (usch tänker ni, men oj oj, ni har verkligen misat något) äntligen släpat mig ut till bussen ser jag till min förskräckelse att 610 shvischar förbi mitt högra öga utan att ta någon som helst notis om mig. FAN, tänkte jag som så ofta annars när nånting skiter sig för att jag är en oplanerad LOLmänniska! Pheeeew, tänkte jag när jag såg att 524 skulle komma 4 minuter senare. Väl på bussen så träffar jag en gammal vän, som jag säkert inte sett på ett år, mangan, fan va kul! Vi snackade på lite och det va riktigt schmääckt, kändes lite som the old days. Men Kontentan av att jag missade bussen var i alla fall att ja sprang på min gamla partner in crime M.

Mirakel nr 2. (Som är det mest outrageous på väldigt länge)

*Alla som känner mig någolunda bra vet att min ekonomi inte direkt flödar som victoriafallen just nu, dock bör inflikas att mitt arbete trots den magra lönen det ger mig bidrar till stimulans och lycka i livet. I alla fall, på väg upp till mitt arbete stenhögen vid kyrkogården känner jag en obehaglig duns i huvudet. Det lät som när man stoppar in ett finger i ena sidan av munnen och sedan blåser upp kinderna för att tillslut "ploppa" ut fingret. Det var en fågel som släppt ner något märkligt i pallet på mig. Haha här kommer ni läsare tro att det va en smula avföring men det va det minsann inte. Men va det va såg jag inte förrän jag böjde mig ner och tittade i gräset brevid mig där föremålet landat. Det va en kastanj, men det hör inte till saken. Följande scenario uppspelas; Jag böjer mig ner med min risiga rygg och tajta brallor för att titta närmare på kastanjen, då min blick plötsligt dras till en pappersliknande bit på andra sidan "EJ PARKERING'S-skylten" HALLELUJA, tänkte jag så det visade sig vara inget mindre än 20 svenska riksdaler.

En 20-lapp räcker till något av följande:
40 st Hubbabubba på pressbyån
1 st frysrätt från frysen på jobbet
0,434783 st paket cigaretter
Nästan en hel resa från uthamravägen till vallentuna centrum med bussen.

SO PRAISE THE LORD!
boyah?
=)

läsare!

Kul att se att folk läser bloggen, trots att det e rätt mycket trams och kanske inte mest seriösa tankar. Men hey, vem orkar läsa om seriösa saker i folks bloggar, det har man väl fullt upp med i sitt eget liv? Babbel babbel, det jag skulle komma till är i alla fall att ni som läser gärna får signa en kommentar på det här inlägget så jag kan få en hint om vilka som läser. Om ni vill kan ni ju skriva vilket inlägg som är er favorit eller vad ni skulle vilja veta/läsa mer om!

Peace.

image43

Livet i ett nötskal

"Vardagsångest, ett tillstånd som kan vara både jobbigt och fruktansvärt, men som man också kan skratta åt. När du inte har tränat fast du borde, när du smygrökt (igen) eller när pengarna tagit slut redan i början av månaden. I boken ?Livet är en hagga? illustreras allt från åldersnojja till måndagsångest, i vers och bild. Med bitsk och skarp humor får du lösningen på dina problem, eller snarare lite hjälp, med olika bortförklaringar och förnekelser. För problemen är sällan så stora som du tror och ofta kan du välja att skratta åt situationen istället för att våndas. Tanken är att boken ska fungera som glädjespridare och lyckopiller till alla nojjiga, framför allt de som inte räds lite låg moral och självbedrägeri för att känna sig bättre till mods?."

VEM FAN HAR SNOTT KONCEPTET OM MITT LIV OCH GJORT EN BOK AV DET?!

image42

åldersmani!

Mamma jag vill ha en blender i julklapp? Betyder det att jag är vuxen då?

image41

En tur i månskenet..

.. med min älskade Nova. Brukar försöka komma iväg till stallet lite tidigare för att fånga dagens sista dunkla ljus och rida lite längre. Men idag var beckmörkret ett faktum redan innan vi ens kommit upp på stallplanen. Trots detta så satsade vi på en skogstur. Det var helt underbar harmoniskt. Frihetskänslan av en tur i månskenet, och ja det var verkligen magiskt sagomånsken som tagen från en gammal kärleksfilm, är totalt obeskrivlig. Novas hals reflekterade rytmiskt månens svala ljus i pälsen med vi galopperade över fälten. Romira frustade lyckligt i hälarna på sin mamma, som i sin tur längde stegen ytterligare. Avslappning på hög nivå!

Och då kommer känslan...

"En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än finns det tusentals tårar kvar"

"Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö


Men älskling vi ska alla en gång dö"



Mannen i den vita hatten
J. Berg

image40


Vemod. en konstig känsla.

Ni vet en sån där märkligt känsla som bara finns där-
den tar musten ur en.

orkar inte låtsas. bara kippar efter andan.

PULShelg

Helgen har bara börjat men det känns underbart förfriskande. Uppdate imorgon!

"Jag vägrar vara offer, jag vill vara skapare av min egen verklighet"

Fred, kärlek & förståelse

jecc

Nu är ja och bloggish hemma hos jessica. de e najs. mattias ligger och skedar med sig själ´v i sängen och Jess springer runt och packar tills imorgon! Imorn e de awesom PULS helg på såstaholm med allas våran Tajger mm. Strax ska vi chilla på Kragganvägen å keka B&J New york Super Fudge, kolla på en rulle. BOYAAAH!

image39


MEST SÖT


Boktips!

image38

Garanterar, splittrade fördommar, delvis bekräftade fördommar, skratt, gråt och häpnad! Läs Jenna Jamesons självbiografi, antingen på engelska eller svenska!


Skeda

"Att ligga sked är det finaste som finns, säger underbara smyckesdesignern Cornelia. Vi kan inte göra annat än att hålla med."

image37

le shop stockholm


2 sekundersinlägget

nu skulle jag nog helst av allt dela med mig av min najsa kväll med homiesarna igår men dessvärre är jag en oplanerad jävel som inte har någon som helst tidsuppfattning och därför alltid måste stressa/komma försent. Nu väntar redan Axlii på mig innanför gym och sims underbara dörrar. Damn I love that place. Uppdate kommer senare!


Lööööööv

image36

träning. mums

Jag känner mig motiverad, jag känner mig pigg. Det är inte oofta det händer men när det väl inträffar gäller det att ta tillfället i akt. Så nu ska jag åka med min prins och träna lite. Blir nog lite slötitt på tv från löparbandet och den kl 18.00 ska jag inviga med att gå på mitt första Aerobicspass (på gym&sim, har ifs testat på andra gym) med Jessica. Ska bli ytterst skojjigt. Sen har jag också bokat in en softträning med underbara Alx imorn eftermiddag. Hurtigt? JA.

Mjaaao!

image35

datakurs

sitter och har kurs om nya bokningsprogammet på jobbet. kul med något annorlunda, lite skola!

a little bit of heaven

En solig morgon, snön glittrar över fjälltopparna. Frosten biter i kinderna, när man andas så är det nästan så det fryser i lungorna. Snön knastrar sådär så man får lite rysningar, bussen mullrar och det luktar avgas på gårdsplanen... Åre, jag längtar!

image34

nostalgi

min ädle vän

image33

mest hett

eller vad säger ni?

mjaao

happiness

Idag är jag jätteglad. och jag vet inte ens varför. underbart!

prao är mest najs! joel kickar ass!

NU LUNCH!

image31

kärlek

det finns få människor man verkligen gillar. klart man gillar sin mor och far för att de fört en in i jordelivet, och ens mor och far föräldrar för att de pulade in (that's tha word) ens päron på jordklotet. MEN sen har vi ju resten...

Älskade M - för att du är allra allra bäst trots allt, och för att team ericsson/sundgren alltid är redo for anything
Jecc - älskade ängel (bertsnurr) du är great. ibland haglar våra kvinnliga hormoner men oftast e vi alldeles för bra!
Snygganna - du är sjuk i huvudet, och jag älskar det. that's all
Lesbo - breaking news för ett par år sen, nu är det bara vardag, men DU, det finns ingen som du!
Segon - morsan, vad skulle jag göra utan dig? du är alltid som ett berg i stormen! älsk
Jowlii - Homies, word. you make my world go round. mentisarna håller oss enade
Axli - newfound lovah. du e sötare än socker, mjaaao ;)
Enjj - BOATCH, det finns få folks som ja skrattar så med. jag vill bara pula in dig.com
Mazzi - workmate, du e wunderful, förstör dig inte, bunkern need u!
Stink - vårt förflutna, goosh man, inte bra. men du e fett skön!
Tajger - det finns inga ord. hilliiiiirious

nya friska tag

Ännu en måndag i bunkerns djupa innandömme. Med viss lättnad och viss entusiasm, släppte jag in våran schyssta prao JOEL :D han e grym. Joel ska lätta bördan från våra axlar och sprida glädje och kärlek på kontoret i en hel vecka. Najs!

Annars e ja fortfarande sjuk men ja tycker ändå att de ska bli skoj med lite jobb denna veckaa, har saknat vanliga rutiner. Vill bara jobba, träna, äta middag, titta på teve och sova, som normala människor! Ska försöka, uppdatera bloggen lite mer frekvent nu, ska försöka klämma ut lite inspiration.

Enjoy!


Cavalli?

Visst, han gör gudomligt vackra kläder och är helt klart en av mina favoriter. Älskar guld och leopard och djuriskt mönstrade kläder. Skulle gärna shoppat upp mig på en del av grejjerna. men till vilket pris?

snart 5 år sedan =)

image30


ett svart täcke

sjukdomen ligger som ett svart täcke över mig. okej jag har inte direkt cancer, men feber och små gröna gubbar i halsen. ändå jobbar jag. varför?


ett ärligt försök

image28
inte ens miu miu kan göra mig glad...

mörkret är min fiende

jag är så trött. trött på allt som livet ger just nu. orkar ingenting, varken fysiskt eller psykiskt. allt jag gör går på rutin. jag vill ha lite ljus och glädje i tillvaron men just nu är höstmörkrets klo som ett skruvstäd runt min själ. ingen inspiration. livet spelar sina trick med mig och jag ser rakt igenom det utan att kunna bevisa motsatsen. suck.

RSS 2.0