Soulmate

"After he left, I cried for a week, and then I realised I do have faith.
Faith in myself, faith that I would one day meet someone...
Who would be sure that I was the one."

-Carrie Bradshaw

PEACE

image178

Vi är oss...



Eldprovet. Hjärtat, varför kan vi inte klara allt?
PEACE

Life

"Samantha: Look, I know he loves me, I believe he's sorry, and I believe he'll try his best.

Carrie: Well then that's your choice and we should all respect it. Now. How 'bout this for a column: "desperate women who will believe anything"

 -Carrie Bradshaw

PEACE

Vilse

Vart tog vi vägen?

Veckans soundtrack



PEACE


En lördag utan ambitioner

Helgens planer var inte direkt storslagna men det fanns planer för både en fredag och en lördag. Fredagsplanerna var utformade så att lördagen även den skulle ha en chans att bli givande. DOCK satte fredagen djupa spår (och sår) i kroppen som gör att lördagen känns som ett studiebesök på vadstena kloster. Vad som skulle ha blivit en lugn girls night med vin och singstar urartade såsmåningom i en rejäl utekväll med både fylla och härligt sällskap, rentav ett äventyr som en av mina partners in crime utryckte det igår. Det blev en salig blandning av annanas, fares, berns, regn, perra och solnataxi. That's all I have to say folks...

PEACE


No money in tha bank

Hur fan gick detta till.. Hur kan man knappt ha ett öre att spendera? Kan det ha något att göra med att man redan spenderat för mycket? Borde man ta det blanka kontoutdraget som flinar en upp i ansiktet som en varning? Nej! Sälj lite fonder och spendera mera.. BRA IDÉ! Jag är en sann ekonom, ja kanske tillochmed borde fortsatt mina ekonomambitioner från gymnasiet... hm.. eller?

PEACE

Min nya man...

Lars Wallin, Sveriges enda Haute Couture designer har äntligen släppt sin nya smink-kollektion (Ni kommer väl ihåg den überlaeckra linjen han designade för make-up store!) Om den är bra? Det vet man inte förrän man testat den så klart, men bara förpackningen av 100 % glamour gör ju att man hoppar på tå av glädje. Det fina i kråksången är att varje liten del i kollektionen är förpackad i en bedårande liten clutch med paislymönster och sedan intryckt i en stilren ask!! Går än så länge att köpa på Åhlens City för priser mellan 200-250 kr. Jag vill ha, ge mig.. NU!

image177

PEACE


Bitterfitta...

Vart man än vänder sig så är dem där, alla glada AIKare som matchpeppar och slirar när goa gnaget tar poäng. Det finns stora och små, de med socker på, men ingen är min matchbuddie. Och JA, jag e fett bitter... Djurgårdare, Hammarbyare, u name it, alla finns de i min umgängeskrets... men fan ingen gnagare.. Vart e ni compadres? De matcher man får gå på är de när mamma och pappa tvingats med.. KUL/KUK, välj själv...

PEACE

Consertnight

Obalans, mitt absoluta favoritband i hela världen, spelar ikväll kl 19.00 i täbysalen.

Be there or be square

PEACE


ps. hoppas man får ligga med bandet sen?

Vad gör man...

Vad gör man om man helt plötsligt känner att man valt fel? Att man trots sömnlösa nätter med tankar, funderingar och patetiska försök att övertala sig själv att man faktiskt klarar sig, inte riktigt mår bra... När hjärtat för 15 gången på rad bara skriker nej och huvudets sans inte klarar av att överlista känslorna, vad gör man då? Hur ska man veta om rädslan att bli avisad kommer göra så att man lever i det tysta och äts upp innifrån? Kommer man någonsin att få reda på det om man inte tar steget...? Kanske vet man inte själv vad man vill, hjärtat och hjärnan konkurerar ut den egna viljan, kanske är det så det ska vara... Vad vet jag... Den enda jag vet är att det gör ont, så förbannat jävla ont...

PEACE

Översvämmning.. var? I min hjärna!

Hejhejhallådagboken!

Ojojoj vill jag nog inleda med. Det va ett sjujävlatag sen ja kleta ner nått här, och det är många bidragande anledningar till varför. Just vilka, skulle ta hela natten att signa så vi nöjer oss med att jag i alla fall tagit tag i mig själv och skriver igen :)

Det finns tusentals saker att berätta som både är underbart underhållande, hjärtskärande tragiska och alldeles überhäftiga- "pårosamoln-söta", men just ikväll är det översvämmning i min hjärna (som åke & lill-erik skulle uttryckt det) Jag kan helt enkelt inte välja vad ja ska skriva.. kanske är detta starten på en skrivkurva, kanske inte... Men en sak är säker, froodie är här för att stanna.

PEACE


ps. tack alla söta kex som tjatat och uppmuntrat ;) 


RSS 2.0