ADD/HM kampanjen!

Åkte till Täby imorse för att norpa åt mig lite delar ur Hm's Aidskampank, kändisar har designat både t-shirt's och linnen och hoodies. Det fanns många söta saker och ja ville ha mycket mer än ja eg köpte =) Men dessa blev det i alla fall tillslut...

image89image90

Den vita är designad av Katharine Hamnett som också säljer mycket fina och tänkvärda plagg (om man nu kan kalla dem det) på http://www.katharinehamnett.com/, de är betydligt dyrare att köpa än denna HM's tischa, så det känns som det blev ett kap. Den svarta Timbaland tröjan va ja bara tvungen att ha. Så creddig =) Ja tror ja va svart i ett tidigare liv! M fick en likadan fast större och vit, husvagnssemestern here we come!

Den största besvikelsen var att de inte sålde Justice tischan i täby, fan, skulle vart så najs. Dessutom va Ziggy Marley tröjan slut! Rhianna linnet är ju så sött, skulle köpt det också! :D

PEACE
ps. handla tröjorna här...


ett ärligt försök...

Jag försöker verkligen samla mig, ta tag i mig själv, ruska om och klappa till min egen kind! Men detta verkar vara ett omöjligt faktum. Allt går i ultra-rapid. Inget går den rätta vägen. Bloggen saggar ihop, träningen går trögare än en ovallad skida, och känslostormen förvirrar mig gång på gång under den gråa dagen. VAFAN, varför kan inte allt bara släppa...? Lite medvind, lite lycka, lite energi? Inte ens ett ynka litet modetips faller från mitt träd till huvud.

Kylan blev min vän
min ursäkt för att
gömma mig igen
I musiken
Och Ziggy blev min bror
När du fann mig satt jag hjälplös
vid ett bord
jag som nyss föll till en
obegriplig jord...

Kent - Hur jag fick dig att älska mig

Tackåtack !

Måndag morgon, efter en hejdundrande helg...

Finns inte så mycket att säga förutom TACK, tack alla som kom
och fixade bästa galna hemmafesten på länge!

Jag citerar Guillermo (utan kännedom om hur man stavar); -"Esta una fiesta LOCA"

image88


PEACE

Lamt

Mkt dålig update under veckan. SÄMST, jag vet! Men har noll inspiration...

checka enji's blondinbella parodi vettja!

Barba-feber <3

image87

Jag är tokig i Barbafamiljen, hur kan man inte vara? Från början skrevs barnböckerna på 1970-talet av Annette Tison och Talus Taylor i Frankrike. Visste du förresten att barbapappa och barbamamma föddes ur en blomma i en trädgård, och att de i sin tur fick alla 7 barbabarnen som ägg =) Namnet barbapappa kommer från början från den franska frasen barbe à papa som betyder spunnet socker, SWEET!

  • Barbazoo (Barbidou), gul kille, intresse för djur
  • Barbalala (Barbalala), grön tjej, intresse för musik
  • Barbabok (Barbotine), orange tjej, intresse för böcker
  • Barbaskön (Barbouille), svart pälsklädd kille, intresse för konst
  • Barbafin (Barbabelle), lila tjej, intresse för skönhet
  • Barbaflink (Barbibul), blå kille, intresse för naturvetenskap
  • Barbastark (Barbidur), röd kille, intresse för sport och matglad

Vem är just din favorit?
Sugen på mer... Klart du är!
PEACE!


Lördag någon?


HM's Aidskampanj

Hm har en ny kampanj på G där kända artister fått designa tröjor till förmån för AIDS/HIV. Det fanns en hel del grymma tischor och munkisar. Mina favoriter är ändå Ziggy Marley, Justice och Timbaland. Kolla in den vettja!

image86

Bloggtorka!

Över helgen blir det torka. kanske för att det är så blött annars :)

Jag är på jobbet, och är galet trött! Har lirat GuitarrHero & Kollat på Bert hela natten med min partner in crime Jozoboy =D Fredagen spenderades med M, det va galet skönt, vi långpromenadade och tog en donkenround. Allt är frid & fröjd! Blev en liten okynnesöl med Jooz och Josie innan kvällen var till ända. Lördagen började med intervallträning och avslutades med förfest hos Tina med massa singstar & vin, samt en storslagen avslutning på lokalhaket (hm inte direkt kanske...)

Har pratat med min gamle vän och älsklingsfilur "Andiiiiiie" en del på sista tiden, helt underbart. Känns som om vi är soulmates ibland. Han har svaret på gåtorna och jag är galen i den norrländska feelingen. Hoppas på chill och middag nästa vecka, galet länge sen vi sågs!!

PEACE

What if...

"What if Prince Charming had never showed up? Would Snow White have slept in that glass coffin forever? Or would she have eventually woken up, spit out the apple, gotten a job, a health-care package, and a baby from her local neighbourhood sperm bank? I couldn't help but wonder: inside every confident, driven single woman, is there a deliver, fragile princess just waiting to be saved?"

-Carrie Bradshaw

image85

Status

Försvarsmekanismer, Sigmund Freud, psykoanalysens fader, har tillskrivits definitionen och klassifikationen av en människas försvarsmekanismer. Försvarsmekanismer är ett sätt att skydda psyket från saker som upplevs som skrämmande eller för krävande att ta itu med.

Bortträngning - Ångestframkallande tankar, minnen och erfarenheter trängs undan.
Kompensation - En person som upplever sig svagare på ett område kan istället ägna sig åt att bli starkare på ett annat område, genom att tillexempel träna eller kontrollera kosten. Kompensation är nära sammankopplat med bortträngning.

Eskapism - Verklighetsflykt eller dagdrömmeri. Man skyddar sig från den obehagliga verkligehten genom att tränga bort den under en längre eller kortare period.

image84


Gynningfeber

Har längtat mkt efter "I huvudet på Carolina Gynning" och nu är det på 5an. SYND bara att jag jobbar, men TUR att jag har en snäll pappa som spelar in. Förresten kommer folk ihåg hur det va när man hade VHS? Ja har tyvärr ingen spelare men en heldel grymma gamla rullar. Häromdagen kollade jag å Jexxet på Fucking Åmål (för 1000e gången) på VHS! Jag älskar det där mysiga surriga ljudet när man rewindar den. SÖTT! =)

Annars e jag galet sugen på Gossip Girl som börjar snart i de svenska teveapparaterna. Det lär bli en höjdare. Nu ska jag dock hem och ta tag i första säsongen av Grey's, eftersom jag är en av de få människorna som går i ett par skor som ALDRIG (och nej, det har jag verkligen inte) sett ett enda avsnitt. Min snälla mams å paps got me a box, så ja tänkte ge serien en chans. DVD-boxar finns för er som inte visste asbilligt, eller relativt billigt på Buylando i mörbycentrum. 2 st för ynka 499 kr. GRYMT!

Peace...

image83

Aldrig ensam

Igår en valp, idag en annan. Jag saknar mina valpar.

image82


Läsare!

Många som läser = inga kommentarer. INTE GOOD!

Måndagshäng i bunkern.

Som alltid, är måndagar sega. Tur att man har älskvänner som gör det lite skojjigare. Efter en galet dålig natt (söndagar är alltid galet dåligt, sovmässigt?) drog ja till jobbet. Hittade valpen i centrum och tog me han till jobbet. Nu är det lite nostalgi, fototittande och musikinferno. LOVE IT! Blir nog lite konditionsträning + fika med Ajlin efter jobbet :)

Måndagslåten: Immortal technique - Leaving the past

Peace

Den första helgen i resten av mitt liv...

...har varit en galet bra helg faktiskt. Tro't eller ej. Fredagen bjöd på mysig träning och chill Fika me Ajlin, Jos å Jexxet. Mkt good. Sen blev det hemmamiddag med mor och far. Fett schteekig kom min älskade Johoe hem och jag kastade mig genast på den lilla bruna falukorven. Efter det drack vi massvis med drinks hos mej, på lokala tuna haken och med en liten flashig avslutning på det ännu mer schteekiga MG. Sjukt mycket folk och mina förutfattade meningar är slagna i bitar. Har man bara med sig tillräckligt mycket söta människor så blir allt bra. Träffade även en gamal kär vän, sjukt najs, daxx för playtime ;) igen soon! 

Lördagen var all over igen en riktigt najs kväll där det hängdes med gamla bästisar och rajjades tills natten blev till dag...

Efter allt som hänt den senaste veckan (och tro mig, det är en del) så kändes det som om söndagen skulle bli monsterångestdagennummerett. Som tur är plockade Forsman upp spillrorna av mig från lördagkvällen och slängde ner mig i bassängen för en välbehövlig vattengympa, med efterföljande stanfika med Källis. En runda till Stockan, för att titta till min favoritBuppo med tillhörande Daniel vart pricken över i:et.

Veckans Antal:
...uppraggningsförsök från äckliga creeps - 3
...uppraggningsförsök från sweet dudes - 3
...flaskor vin - få se nu..4? eller kanske 6? ehh :S
...krossade hjärtan - 1 (still going strong)
...underbara fyllemåltider med 500 kg kryddor - 1 (thanx Johoe!)
...träningspass - 6 (högst jävla seriöst, good gaal')

Kontentan. Man kan ha kul fast man är trasig. Det går, men det hinner ikapp en, särskilt en sen söndagkväll...
PEACE

En epok är avslutad

Exakt de orden. En epok är avslutad.

Och visst, så är det. Men vemodiga steg, som bambi på hal is är det dags att vara stark. för visst är jag den där starka tjejen som kommer finnas, hon som alla sa fanns där när man hade det jobbigt som liten. Att vara ledsen är naturligt, visst, men man måste klara av det. Alla andra gör det. Folk har överlevt värre. Livet känns som en bergochdalbana. Ena sekunden skriker av vrede, andra sekunden kommer lugnet som ett fuktigt täcke och stänger in alla känslor för en stund. Kanske är det ändå bäst så? Det värsta av allt är Herr Ågren som kommer krypandes på natten och lirkar in sina kalla tår mellan mina. Kylan sprider sig ända in i märgen. kallt och tomt... Tur att han inte tycker om dagsljus...

Jag vill ända försöka se framåt, tänka på allt bra som kommer att komma. Se tillbaka på de underbara åren av kärlek, lycka och glädje. Att ha delat allt, sorg, omtanke och sjukt mycket roliga äventyr&påhitt. Ta allt och stoppa i ryggsäcken. Hey, ja har aldrig varit tjejen som gillar att bära men nu är det dags. Ta med sig det goda och kämpa för det bästa! För du min vän finns alltid i mitt hjärta, det vet du.

Det värsta är inte att förlora en kärlek, det värsta är att förlora sin allra bästa vän och trygghet, och det är den epoken som är avslutad...

Peace


Kyla...




When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Dagens fynd!

Har letat en del efter en snygg casual väska att ha på jobbet och i vardagen, dock hade jag tänkt mig en brun men den här va annars helt perfekt. Tillfälligt slut i lager men kanske kommer in igen, hoppas :)

image80

Från Rules By Mary på shopiana.com

Feline Lashes

Gooosh va snygg tänkte jag, den skulle passa bra i mitt välmatchade badrumskåp! Fick en av mamma när de va i  London, och vilken överaskning... Den va nämligen inte bara snygg utan galet bra också, riktiga feline ögonfransar. Morr!

image78

Helena Rubenstein Lash Feline Mascara


Stressigt.. oh ja!

Jag klagar inte, jag älskar verkligen mitt jobb, oftast går jag upp med ett leende på läpparna. Det gjorde jag idag också, TROTS en hemsk natt utan sömn. Jag gjorde tillochmed frukost som ja placerade på bänken medans ja packade träningsväskan. Trallade iväg till bussen för att komma på att ja glömt frukosten! Damn...

På busstationen efter min hoppade en arg ung man på. Han spottade och fräste och svor värre än en borstbindare på crack. han skrek om att han hade väntat på bussen en halvtimme, för när han kollade då skulle bannemig bussen komma exakt 6 min över och fan i helvetet inte 3 min över som den FAKTISKT hade gjort. Han skrek liksom egentligen inte på varken oss medresenärer eller på busschauffören utan mest i ren ilska rakt ut, han blundade nämligen hela tiden. Stackars honom tänkte jag...

När jag väl kom till jobbet var allt cepe. Jag har jobbat sönder mig idag, som ifs är en engångsföreteelse typ. Ja brukar nästan aldrig behöva stressa och just därför blir det så påtagligt när ja behöver det. Jag har bokat saker hit och dit, skrivit utskick till mina små SKU kottar och bladat i kuvert samt misshandlat totalt 2 st kopiatorer. Nu när allt är färdigt vill jag bara sjunga ner i koma och dö... Men om en timme så kommer älsklingen och hämtar och piskar upp mig i crosstrainern på gymmet, GOOD, för det skulle jag aldrig orkat göra själv!

Lugn och ro,
Gammal ko!

Lika som bär

Jag har ett problem... Jag kan inte se människor utan att se likheter mellan dem och andra människor. Speciellt när jag ser på teve, eller film... Jag retar gallfeber på min omgivning. Men det är ju så intressant!! Se här till exempel;

image77

Sean Stewart (Rod's son) & Filip Hammar e ju lika????

;)


Helgledigt = Filmcathinguptodo!

Mycket filmtittande har det blivit under ledigheten. Jag fick Disney pixars samlingsbox av baby i Julklapp, där bland annat Hitta Nemo, Superhjältarna och Monsters inc finns med. Tror jag sett alla utom Toy Story 2! Ett kap!

image76

Kan verkligen rekomendera en gammal goding med äkta bitches-highschool-stalker-anda, "Pretty Persuasion" Med bland annat Evan Rachel Wood och Ron Livingston i rollerna.

image74

Annars är jag grymt imponerad av Will Smith's nya rulle "I am Legend" Fartfylld, sorglig, rolig och med ett annorlunda slut! Går upp på bio den 25 Januari för hederliga människor som inte tankar saker. (BRA DÄR!)

image75

Sysselsättning!

Som om folk inte hade nog skit att titta på, här kommer en skön grej från pause.se!

Hitlåt 2008

Njaaa kanske inte riktigt men en riktigt feel-good-skön-gungande hiphop/soulig myslåt!!


Fresh start!

Nya året, nya livet.. är det inte alltid så det låter? Med nystädat rum, nystädat garderob och nyfixad utvilad själ tar jag mig an 2008. Jag har i alla fall bestämt mig för följande;

1. Sätta igång att träna ordentligt igen, december var inte min månad på den fronten.
2. Inte slänga kläder över hela rummet utan hänga dem i graderoben.
3. Bygga om garderoben för att underlätta punkt 2 :)
4. Umgås mer med familjen och vänner som hamnar lite i skymundan.
5. Gå upp tidigare och sätta igång att jobba så jag får mer tid på kvällarna!
6. Dra ner en del på nikotinintaget...

Däremot tänker jag inte sätta mål som ändå aldrig kommer uppnås;

- Sluta röka (vem fan klarar att hålla det som nyårslöfte? Inte jag iaf, det är bevisat)
- Ta långa promenader, orka slask, då e ja hellre på gymmet!
- Finnas tillgänglig för allt och alla hela tiden, då går man sönder...

Sen till sist det jag faktiskt hittils tagit tag i;

# Städat, eller snarare sanerat mitt rum grundligt
# Organiserat garderoben och slängt gammalt shiet
# Gjort en ny temavägg (där inspiration ur tidningar från världens alla hörn samlas) för att underlätta hopplösa "åhjagvetintevadjaskahapåmig-dagar"
# Hittat min Ipod och fyllt den med massvis av fräsch musik =D

För övrigt känner jag mig galet full av inspiration och vill bara slanga in massor av nya blogginlägg med tips, tricks och beskådningar. Keep it coming liksom!

Peace

image73

Kreativiteten flödar

inte direkt.. det känns som varje dag som går, gör det ännu jobbigare att hitta på nått vettigt att skriva.. det får bli ändring när ja börjar jobba igen!

RSS 2.0