Sunday bloody sunday

Galet bra utekväll igår. Massa bra peeps och loads of dumhet. Mysteriet kvarstår, hur kommer det sig att vi aldrig lyckas komma hem tidigare än sex? Inte okej, jag är en gammal kvinna som inte är byggd för att ränna runt stan till the early mornin'!

Vaknade upp alldeles lagom sent idag och käkade pommes till frulle. Ingen frulle är så bra som den som avnjuts med sweet al' :) Langade mest chillmode resten av eftermiddagen som de sargade fruntimmer vi var. Tog en snabb sväng till el parentals och beskådade den fina closet:en som e på framfart. Den kommer bli B E A utiful säger jag er kära readers (alla 25 utav er). Tog löpet till Åkersberga Ghetto för en hel del sköön T häng med Owl-boi. Vi skulle börja kolla på generation kill men det va tamefan den sämsta skiten ja sett på länge. Alltså inte dålig som i taskigt gjord, utan mer händelselös. Hur fan kan man låta det första avsnittet av en serie vara helt jävla apa-treeest. Ingen high five på den alltså. Blev istället massa gossiptalk och good hang, knappt nå bra!

Nu åter i hemmets tysta vrå. Dags att langa sleepmode en söndag som faktiskt har varit riktigt feelgood!
(ajuste ja vet att ja missat dagens goodone men det kommer återigen imorgon och ska då hålla längre än en dag, förhoppningsvis hela veckan ut!)



Såhär glad kan man va om man haft en good day!

PEACE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0