Dagen D, what's up?

"Tyst i klassrummet, steg utanför i korridoren. En lätt knackning på dörren. Fröken suckar tungt men reser sig ändå för att öppna. Elevrådsrepresentanterna väller in i rummet med stora hinkar med rosor. Förväntan. Irritation. Vissa slår genast ner ansiktet och stirrar ner i bänken. Tjejerna piper av förtjusning, killarna döljer lyckan bakom en fasad av cool image"

Men allvarligt. Debatten om rosor i skolorna och om folk som lägger ner pengar på Alla-hjärtans-dag-prylar, är inte den liiiiite överskattad. Vafan är grejen, låt folk mysa till det och skämma bort sin älskling en enda jävla dag om året. Far får en dag, mor får en, jesus har en, barnen har en, våfflorna och semlorna har tillochmed en. VARFÖR skulle inte kärleken och din älskling få en? Svenskarnas "det va bättre förr"-mentalitet has gone to far. Visst vi är amerikaniserade men vad spelar det för roll, det är inte direkt så att vi kommer flyta ihop med mr Bush bakdel bara för att vi gillar att käka godis på Halloween och köpa söta grejjer till vår käresta på Valentine's day!

Jag tycker i alla fall att det är mysigt. Visst det kanske är för att ja va en tjej som fick rosor i skolan, men jag tror att alla mår bra av lite kärleksfull atmosfär i längden... 

Tänk visst vore det underbart sött om det kom en lite gubbe till jobbet med rosor från just din älskling ;)?

image120

Kommentarer
Postat av: johanna

Jo tack! Tänk om man hade det så, du skulle jag må iaf ;)

karlsan was here

2008-02-14 @ 00:07:18
URL: http://www.johkar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0